Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Teatrul Act

Teatrul Act Bucuresti

Detalii teatru

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Calea Victoriei, nr. 126
Telefon
0723103103
Web
https://www.teatrulact.ro
Social links
Categorie
Teatre
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
5117

Voteaza & Distribuie

Prezentare teatru

Teatrul Act Bucuresti


Infiintata in 1995, Fundatia Teatrul ACT este prima institutie de teatru independenta din Romania ce a urmarit inca de la inceput amenajarea unui spatiu propriu multifunctional pentru spectacole de teatru, muzica, film, dans si expozitii - spatiu pe care l-a lansat in septembrie 1998. Acest spatiu continua sa fie unic in Romania, deschis oricarei indrazneli culturale, un spatiu care absoarbe performante din domenii artistice variate. Teatrul ACT este primul teatru de proiecte independent din Romania, deopotriva producator de spectacole proprii, scena-gazda si promotor pentru spectacole produse impreuna cu alte companii independente.

Printre primii sustinatori ai Fundatiei se numara Tom Cruise, Sir Ian McKellen, Richard Eyre, Tom Stoppard, Dame Diana Rigg, Dame Judi Dench, Alan Rickman, Ian Holm si Liviu Ciulei. Printre membrii fondatori ai Fundatiei se numara Marcel Iures, Alexandru Dabija, arh. Octavian Neculai, Felicia Craciun, Doina Levinta.

Orar teatru

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/