Bucuresti

Teatrul Arte dell' Anima

Teatrul Arte dell' Anima

Detalii teatru

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Strada Fainari, nr. 17 D
Telefon
0733060033
Web
https://www.artedellanima.ro
Social links
Categorie
Teatre
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
773

Voteaza & Distribuie

Prezentare teatru

Teatrul Arte dell' Anima Bucuresti

Deschis în iulie 2015, Teatrul Arte dell' Anima este o instituție de teatru independent, ce și-a propus să vină în sprijinul tinerilor artiști, punând la dispoziția acestora un spațiu în care ideile, creativitatea, aspirațiile artistice să se materializeze. Având sediul pe strada Făinari, la numărul 17 D, Teatrul Arte dell' Anima este singurul teatru independent din zona Obor și din cartierul Colentina, având potențial să se dezvolte ca un centru cultural de importanță pentru publicul din zonă și nu numai.

În cadrul întâlnirilor noastre, spectatorii sunt invitați să intre în contact cu cele mai emoționante și inedite montări scenice, în care actori consacrați sau aspiranți la gloria scenei realizează spectacole care vorbesc despre frământările, nesiguranțele, bucuriile, satisfacțiile și împlinirile sufletului. Personaje din dramaturgia românească și universală vă vor vorbi despre felul în care rănile ascunse se pot vindeca sau despre împărtășirea bucuriilor și marilor succese cu cei de alături.

Prin jocuri de cunoaștere și autocunoaștere, dezvoltare a imaginației, activități în grup, spontaneitate și prezență de spirit, teatrul desfășoară diverse cursuri menite să îi pregătească pe copii și pe tineri în stăpânirea emoțiilor în momentul în care vor fi nevoiți să vorbească în public. Pentru elevii de liceu care visează să devină studenți ai facultăților de teatru, cadrele didactice universitare care ne sunt partenere îi pot pregăti optim pentru ca examenul lor de admitere sa fie unul reușit.

Arte dell’ Anima promovează atât teatrul, căt și muzica și artele vizuale. Organizăm expoziții de pictură, expunând lucrări ale tinerilor artiști ce își doresc să fie descoperiți de către marele public; seri de muzică și seri poezie. Încurajăm dramaturgia contemporană românească prin organizarea de Concursuri Naționale de Dramaturgie, premiul reprezentând posibilitatea ca piesa de teatru respectivă să fie montată în teatrul nostru.

Asociația Arte dell’Anima organizează și evenimente de binefacere în care fondurile strânse vor merge către oameni cu nevoi speciale, fundații, asociații și instituții care au în vedere astfel de cazuri. În același timp suntem parteneri și ne dorim să ne implicăm în diverse programe sau proiecte care promovează egalitatea de șanse, libertatea individului, libertatea de expresie și combaterea discriminării.

Teatrul Arte dell' Anima organizează cursuri de teatru pentru copii și adolescenți, având ca scop atât stimularea creativității și a spontaneității, cât și dezvoltarea abilităților de autocontrol, de comunicare și de integrare într-un grup. Curs teatru muzical pentru copii, Curs mânuire păpuși, Curs de actorie pentru adolescenți.