Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Teatrul de Comedie

Teatrul de Comedie

Detalii teatru

Adresa
Bucuresti, Strada Sfantul Dumitru, nr. 2
Telefon
0213159137
Web
https://comedie.ro
Social links
Categorie
Teatre
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
8466

Voteaza & Distribuie

Prezentare teatru

Teatrul de Comedie Bucuresti

Este un teatru de repertoriu infiintat in 1961 de maestrul Radu Beligan. Cu un repertoriu dedicat genului comic in marea sa diversitate, de la Shakespeare, Cehov sau Gogol la comedia bulevardiera, teatrul absurdului sau comedia neagra, Teatrul de Comedie este unic in Romania.

In anii ‘60 Teatrul de Comedie a parcurs o perioada de sincronizare artistica cu miscarea teatrala mondiala, fapt dovedit de Premiul Teatrului Natiunilor pentru "cea mai buna participare Nationala" obtinut la Paris in 1963 cu spectacolele Rinocerii de Eugène Ionesco, regia Lucian Giurchescu si Troilus si Cresida de William Shakespeare, regia David Esrig.

Turneele din anii 1991-1992 in mai multe orase din Marea Britanie, Columbia, Venezuela si Canada cu spectacolul Visul unei nopti de vara de William Shakespeare in regia lui Alexandru Darie au readus Teatrul de Comedie pe cele mai importante scene internatonale.

In august 2007 spectacolul Revizorul de Gogol, regizat de Horatiu Malaele a fost prezentat in cadrul Festivalului International Fringe Edinburgh, prestatia trupei fiind recompensata cu cronci extrem de elogioase (4 stele din 5) in cotidienele britanice The Times, The Independent, The Sunday Herald.

In 2002 a fost lansat Festivalului Comediei Romanesti - ce a devenit international la a cincea editie iar in 2006 au fost lansate Concursului de Comedie Romaneasca si Gala Comediei Romanesti – toate aceste evenimente devenite puncte de varf pe agenda culturala bucuresteana in fiecare primavara.

Calitatea artistica a companiei noastre manageriata de actorul George Mihaita incepand din 2002, valoarea regizorilor invitati sa monteze, calitatea spectacolelor lansate in cele mai recente stagiuni, iata cateva dintre elementele ce situeaza Teatrul de Comedie in primele randuri in preferintele spectatorilor si a presei de specialitate din Romania.

Orar teatru

Sambata - Duminica: 11:30 - 19:30

Filtre teatru

Program extra: Sambata, Duminica

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro