Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Teatrul InDArt

Detalii teatru

Adresa
Bucuresti, Strada Mihai Eminescu, nr. 127
Telefon
0724304593
Web
https://indart.ro
Social links
Categorie
Teatre
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
874

Voteaza & Distribuie

Prezentare teatru

Teatrul InDArt Bucuresti

Se spune că sala de teatru este locul unde te întâlnești cu tine... sau uiți de tine. Locul unde emoțiile se iau de mână și dansează nebunește, rsetele se dezlantuie iar inima se simte mai usoara. Am putea spune ca teatrul este un numar de magie: pentru ca la teatru timpul sta in loc.

Alege-ti povestea, ia un loc si lasa-te condus…

Teatrul InDArt se numara printre primele teatre independente deschise in Romania. Cu o experienta culturala de peste un deceniu, InDArt are un repertoriu generos de spectacole, organizeaza frecvent cursuri de teatru si canto pentru toate varstele, precum si un Festival de Teatru inedit, inca din anul 2015, Teatru sub Luna. Anual, Teatrul InDArt recruteaza absolventi ai facultatilor de teatru din toata tara pentru a crea oportunitati intr-un peisaj artistic atat de competitiv.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro