Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Teatrul National Bucuresti I. L. Caragiale

Detalii teatru

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 2
Telefon
0213147171
Web
https://www.tnb.ro
Social links
Categorie
Teatre
Modificat
acum 1 luna si 3 zile
Vizualizari
5500

Voteaza & Distribuie

Prezentare teatru

Teatrul National I. L. Caragiale Bucuresti


Teatrul National „I. L. Caragiale" Bucuresti este institutie publica de spectacole, de interes national, institutie de repertoriu, cu personalitate juridica, aflata in subordinea Ministerului Culturii si Cultelor. Obiectivul principal il constituie promovarea valorilor cultural-artistice, autohtone si universale, pe plan national si international. Activitatea teatrului national este organizata pe principiul stagiunilor, stagiunea teatrala incepand, de regula, la data de 15 septembrie a fiecarui an.

De la inceputurile sale, Teatrul National a fost un mediu cultural unde s-a putut crea o dramaturgie nationala, unde publicul a fost familiarizat cu cele mai noi si mai interesante scrieri dramatice universale, unde s-a afirmat intaia scoala de regie romaneasca si unde s-au format generatii de mari actori, de drama si de comedie.

Orar teatru

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/