Bucuresti

Tendinte in amenajari interioare si exterioare

Tendinte in amenajari interioare si exterioare

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
991

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Anul 2015 este anul extravaganţei, a culorilor vii şi a texturilor puternice. În acest caz nu vorbim doar despre materiale textile, rochii, încălţăminte sau accesorii ci şi despre amenajările interioare şi exterioare. Anul acesta pare să fie extrem de spectaculos pentru design-ul interior şi exterior, aşa că pregătiţi-vă să vǎ transformaţi locuinţa într-un spaţiu desprins din filme.

În acest an se pare că specialiştii de design interior şi exterior recomandă împletirea luxului, a opulenţei cu elementele decorative rustice şi cele care se inspiră din tradiţii. Combinând aceste două stiluri, veţi reuşi să creaṭi decoruri uimitoare şi extrem de spectaculoase.

Dacă va gândiţi că va fi o misiune destul de grea să combinaţi aceste stiluri într-un mod spectaculos, trebuie să ştiţi că nu va trebui să folositi o anumită culoare sau o serie foarte restrânsă de finisaje şi materiale. De fapt, se poartă tot ce este mai puţin comun, se poartă extravaganţa şi stilul unic. De asemenea, se pune un accent foarte mare pe îmbinările şi asortările de tip ingenios şi pline de personalitate. Iată care sunt tendinţele în materie de amenajări interioare şi exterioare:

Indiferent dacă vorbim despre interior sau despre exterior, fântânile sunt în mare trend anul acesta. De asemenea, nu facem referire la o anumită dimensiune de fântâni pentru că, începând cu cele mai mici şi până la cele mai mari, toate au un efect senzaţional şi sunt foarte recomandate de către specialişti. Puteţi monta fântâni arteziene în curte sau chiar în living. În cazul în care consideraţi această variantǎ imposibilă din cauza dificultăţii conectării la apă, puteţi să montaţi pompe submersibile.

Când vorbim despre interior, silurile în mare vogă din acest an fac referire la combinarea stilurilor modern cu specific retro, rustic sau eco. Încercaţi să combinaţi aceste stiluri folosindu-vǎ de mobilier din mai multe stiluri. Astfel, veţi reuşi să personalizaţi locuinţa şi veţi fi sigur că niciun vecin nu va mai avea mobila precum a dvs. De asemenea, puteţi apela la tablouri, desene şi postere pe pereţii unei încăperi clasice şi astfel încăperea va arata de senzaţie.

Culorile anului 2015 fac referire la combinarea unei palete întregi. De fapt, dacă va doriţi că să combinaţi mai multe stiluri va trebui să va asigurati că veţi folosi aceeaşi paletǎ cromatică atât pentru pereţi cât şi pentru pardoseală. Mai mult, incercati o anumită nuanţă pentru a combina cât mai frumos stilurile, iar efectul să fie de-a dreptul miraculos.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306