Bucuresti

Tendințe în machiaj pentru anul 2022

Tendințe în machiaj pentru anul 2022

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
95

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Tendințele în materie de make-up nu sunt influențate doar de modă, ci și de momentul istoric în care ne aflăm. În 2022 domină în această arie culorile strălucitoare și sclipiciul, ceea ce însemnă că oamenii au o mare dorință de pozitivitate și de lejeritate. Caracteristicile acestui an sunt redate de fardurile de ochi și nuanțele de ruj care exprimă o atitudine pozitivă, de bucurie și de glamour și obrajii conturați cu generozitate. Astăzi îți vom prezenta și noi trendurile de top ale acestui an din care te poți inspira pentru definirea machiajului de Crăciun sau de Anul Nou.

Smokey eyes


Smokey eyes este fără dar și poate unul dintre elementele de excelență pentru definirea unui machiaj de seară perfect. Acesta permite concentrarea asupra ochilor, sporindu-le nuanța și făcându-i mai alungiți și mai mari. În realizarea acestui tip de machiaj se folosesc nuanțe de fum, precum negru, gri, maro însoțite de auriu, argintiu sau culoarea șampaniei. Machiajul buzelor trebuie să fie cât mai natural, folosind doar rujuri nude sau luciu de buze transparent.

Cat eyes


”Ochii de pisică” rămân un trend modern și anul acesta și reprezintă un must have pentru machiajul de seară. Efectul cât eyes se obține cu ajutorul creionului de ochi prin întinderea liniei spre exterior. În acest machiaj buzele pot fi colorate sau nude.

Sprâncene laminate


Sprâncenele sunt o marca a frumuseții care au o mare importantă. În anul 2022, trendul nu s-a schimbat deloc, astfel că rămân moderne sprâncenele laminate, cât mai stufoase.

Ochii color pop


Seara este ocazia perfectă pentru a încerca tot felul de culori îndrăznețe, concentrate pe nuanțe luminoase și strălucitoare. Un machiaj de seară, cu sclipici este perfect pentru orice eveniment important și foarte recomandat pentru petrecerea de Revelion. Pentru realizarea lui poți alege nuanțe precum albastru electric sau verde, mov sau fucsia. De asemenea, un plus de culoare se poate adaugă și pe buze.

Machiajul grafic


Machiajul grafic cu eyeliner colorat este perfect pentru petrecerile de seară, iar eyeliner-ul colorat reprezintă un plus pentru întregul look. Acest gen de machiaj are la baza nuanțe strălucitoare și excentrice, precum verde, violet, alabastru și Very Peri – culoarea anului 2022. Așadar, nuanțele precum maro, gri sau negru nu sunt deloc potrivite. Albastrul închis electric este potrivit machiajului de seară pentru ochii căprui; albastru cu sclipici, ideal pentru look-urile de seară sau pentru o simplă ieșire la o masa.

Nu în ultimul lucru, naturalețea este un trend care va fi pe val mulți ani de acum încolo. Pentru crearea acestuia, este necesară respectarea regulii: dacă buzele sunt evidențiate din plin, ochii vor avea mai puțin rimel, iar dacă ochii sunt cei care radiază, atunci buzele vor fi acoperite doar de un strat subțire de luciu de buze. Iar dacă ai un eveniment important în viitorul apropiat, apelează cu încredere la un machiaj profesional în București.