Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Testeaza-ti potentialul

Testeaza-ti potentialul

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
1220

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 27 noiembrie 201419:00-21:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Testează-ţi potenţialul

Ce?
Facem teste începând cu primii ani de şcoală – la unele primim note, la altele doar ni se spune nivelul – mai sus sau mai jos faţă de restul, însă după puţine teste înţelegem mai multe despre noi şi despre cine suntem şi ce putem face mai bine (altceva decât mai multe teme). În atelierul Testează-ți potențialul vom lega răspunsurile la teste cu rolurile sociale pe care le îndeplinim. Cum ar fi să înţelegi de ce te plictiseşti grozav într-o şedinţă în care power point-ul e literă de lege, şi de ce îţi e mai uşor să comunici pe e-mail decât la telefon sau invers. De asta ne vom ocupa în atelier – analizăm anumite laturi ale noastre şi facem legătura cu viaţa de zi cu zi. Stăm de vorbă unii cu alţii şi ne descoperim pe noi şi pe cei din jur – cum interacţionăm, ce merge şi ce “scârţâie” în dialogul dintre noi şi ceilalţi. De ce luăm anumite decizii contrar curentului, bunului simţ, sfatului celor din jur. Învăţăm şi aflăm cum se potriveşte personalitatea noastră actuală jobului în care suntem sau pe care ni-l dorim şi în ce zone putem creşte.

Atelier 1 – Valorile personale şi tipurile de inteligenţe – Prin teste si exerciţii interactive descoperim sau ne revalidăm valorile personale şi care sunt comportamentele care le transformă în virtuţi. Apoi navigăm printre tipurile de inteligenţe şi aflăm unde anume ne descurcăm mai bine, dar şi cum ne ajută ele în viaţa profesioanală.

Atelier 2 – Tipologii Jungiene şi cum funcţionează ele în viaţa profesională –luăm literele şi ne jucăm cu ele. INFP; INTJ; ESFJ – descoperim tipologiile, care e a noastră, şi cum interacţionăm cu ceilalţi. Înţelegem cum se leagă aceasta de valorile noastre şi cum relaţionează cu jobul pe care îl avem/dorim.

Atelier 3 – DISC - nu, nu vinil, nici CD, ci un test care studiază 4 dimensiuni diferite ale comportamentului. Discutăm în grup, aflăm mai multe despre interacţiunea dintre diferite temperamente şi comportamente şi cream o axă a grupului, în funcţie de rezultatele obţinute.

Atelier 4 – Reunim informaţiile primite şi aflate până acum, le confruntăm cu realitatea imediată şi cu cea dorită şi ne facem un plan de dezvoltare personală şi profesională.

Cu cine?
Eu sunt Irina Ionescu, trainer, coach, manager de proiecte de dezvoltare personală pentru adolescenţi şi nu numai, artistă şi pasionată de dezvoltare personală şi avidă căutătoare de sensuri.
Mi-am început călătoria către sine în urmă cu 4 ani într-un moment de răscruce. Nu ştiam nimic despre dezvoltare personală şi nu puteam să răspund deloc la întrebarea „Cine sunt?” cu atât mai mult la „Care este scopul meu în viaţă?”. Am pornit într-o călătorie iniţiatică (la propriu şi la figurat) care m-a purtat prin ţări străine, 3 ani de coaching, workshopuri şi ateliere experienţiale, ghidarea altora către sine, terapii alternative şi multă introspecţie şi analiză. Mi-am dat de 3 ori demisia, de fiecare dată schimbându-mi semnificativ viaţa.

Am învăţat şi descoperit multe de-a lungul drumului, inclusiv care îmi e menirea şi jobul potrivit mie, îl redescopăr în fiecare zi şi mă bucur de această găsire. Din postura de trainer şi coach ajut oamenii să se descopere, să ştie mai multe despre sine, să afle la ce sunt buni şi ce li se potriveşte, îi ajut să facă legătura între elemente (aparent) separate ale sinelui şi rolurile pe care le îndeplinesc. Nu este uşor, nu se întâmplă din prima, însă este de fiecare dată o plăcere să îi pot susţine în drumul lor.
Testează-ţi potenţialul

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro