Bucuresti

The Beatles, in varianta Bucharest Symphony Orchestra

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
430

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

The Beatles, in varianta Bucharest Symphony Orchestra

Pe 13 mai, la Sala Palatului, publicul este invitat sa asiste la spectacolul „The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra".

Muzica memorabila a legendelor de la The Beatles va fi readaptata si interpretata in maniera clasica. Orchestra va fi insotita de un tobosar si de un cor format din 15 voci. Doua genuri de muzica, aparent diferite, se vor imbina armonios intr-o prestatie extraordinara, plina de virtuozitate, care se adreseaza atat fanilor rockului clasic, cat si simpatizantilor muzicii clasice.

Spectatorii vor fi purtati intr-o calatorie deosebita, prin discografia The Beatles, alaturi de instrumente precum vioara, oboiul, flautul si alte elemente specifice orchestrei. Piese de referinta precum „Let it be", „Hey Jude" sau „Yesterday" se vor infatisa publicului sub un aspect grandios, interpretarea lor fiind melodioasa, dar plina de energie.


Orchestra Simfonica Bucuresti numara 70 de muzicieni extrem de talentati, apreciati in carierele lor solo si detinatori de numeroase premii castigate in tara sau in strainatate.

The Beatles interpreted by Orchestra Simfonica Bucuresti – un spectacol fabulos, cu o productie fara precedent este un concept inedit pe piata romaneasca de la care nici un iubitor al muzicii bune nu trebuie sa lipseasca.