Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

The Frontier Hotel, o locație de top la granița cu Ucraina

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
616

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De curând, în orașul Siret din județul Suceava, la aproximativ 500 metri distanță de frontiera cu Ucraina, s-a deschis o locație de top și anume The Frontier Hotel.

Hotelul poate reprezenta soluția ideală pentru cei care doresc să viziteze Bucovina cu tot ce înseamnă ea, să cunoască cultura aferentă zonei sau pentru cei care pur și simplu tranzitează România prin vama cu Ucraina.

Această unitate are o capacitate de cazare de 31 de camere din care fac parte: 2 apartamente nupțiale, 4 camere executiv și 2 apartamente. Camerele, generoase ca și suprafață, elegant decorate, confortabile și mobilate cu mult bun gust, dispun de baie proprie, aer condiționat,televizor cu ecran plat, telefon, seif propriu și minibar. 7dintre ele au balcoane proprii.

În cadrul Frontier Hotel, oaspeții și nu numai, pot petrece clipe memorabile în pub-ul tradițional irlandez, în restaurantul internațional sau în salonul pentru nunți și alte evenimente. De asemenea, locația dispune șide o sală de conferințe, de o sală de fitness și de saună.

În barul irlandez se poate servi renumita bere Guiness, se pot mânca bucate specifice Irlandei, capacitatea sa fiind de aproximativ 80 de persoane.

Restaurantul internațional poate găzdui și el cam 80 de persoane, iar meniul este format din diferite mâncăruri internaționale. Nu doar bucătăria internațională se poate încerca ci și rețete cu specific românesc.

Salonul pentru nunți și alte evenimente precum botezuri, revelioane, evenimente corporate, recepții, evenimente mondene, prezentări de modă, petreceri private, dineuri și multe altele poate găzdui în jur de 220 de persoane. O nuntă organizată aici va fi o nuntă de excepție, într—un decor fascinant, deoarece Frontier Hotel se recomandă a fi specialistul de care ai nevoie pentru a organiza nunta ta de vis. Invitații se vor bucura mai mult ca sigur de o experiență culinară cu gusturi încântătoare și plină de satisfacție.

Sălile de conferință sunt destinate seminariilor, work shop-urilor, prezentărilor și conferințelor. Cea principală are o capacitate de 120 de persoane iar celelalte 2 săli de întâlniri pot găzdui câte 16 persoane. Logistica, aparatura și personalul necesar pentru buna desfășurare a evenimentului sunt asigurate de către Frontier Hotel.

Cei interesați se pot îngriji în sala de fitness dar și la saună putând să se relaxeze după o zi tensionată. Oaspeții hotelului au acces gratuit la sala de fitness.

100 de locuri de parcare sunt asigurate de către Frontier Hotel, spațiul fiind unul sigur, monitorizat continuu video și de către echipa de pază.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro