Bucuresti

The Rolling Stones - concert-eveniment

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
362

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

The Rolling Stones - concert-eveniment
la Cine Globe Titan
Una dintre cele mai importante zile din istoria muzicii rock a avut loc în primăvara acestui an, când The Rolling Stones a devenit prima trupă de rock care a susținut cel mai mare concert în aer liber din Havana, Cuba. Concertul regizat de renumitul Paul Dugdale va putea fi vizionat în data de 23 septembrie îndoar câteva cinematografe selectate din toată lumea, printre care se numără și Cine Globe Titan.
Concertul a fost filmat în luna martie 2016, când formația de rock a cântat în aer liber în fața a câteva sute de mii de oameni în capitala Cubei. Filmul „The Rolling Stones - Havana Moon” va avea o singură proiecție globală în data de 23 septembrie, iar Cine Globe Titan este printre puținele multiplexuri din lume alese să transmită acest film. Trailer-ul arată cum faimoasa trupă rock a încântat fanii cubanezi care au participat la acest concert și de ce nu trebuie ratat și filmul: https://www.youtube.com/watch?v=hE-FYOt0jmo.
Show-ul din Cuba a fost un moment incredibil pentru cubanezi chiar și după ce Vaticanul și-a exprimat dezacordul unui show rock'n'roll în Cuba. Filmul va evidenția momentul istoric creat de The Rolling Stones în Havana, iar spectatorii vor avea ocazia să îl asculte pe Mick Jagger interpretând live unele dintre cele mai îndrăgite piese ale formației.
„În sfârșit vremurile se schimbă, Cuba, suntem atât de fericiți să fim aici,” a spus Mick Jagger înainte de a începe concertul.

Concertul a fost magic pentru cubanezi, unul dintre participanți declarând că „acesta este un moment la care am visat de foarte mult timp. Am participat la cel mai important concert din Cuba”. Acum experiența cinematografică „The Rolling Stones - Havana Moon” va putea fi trăită și de fanii din România a recunoscutei trupau, la Cine Globe Titan. Biletele pot fi achiziționate pe www.cineglobe.ro.