Bucuresti

Ți-a fost refuzat împrumutul la bancă? Alege un credit nebancar!

Ți-a fost refuzat împrumutul la bancă? Alege un credit nebancar!

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 luni si 2 zile
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
81

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Politica de acordare a împrumuturilor bancare este una foarte riguroasăce ține cont de aspecte birocratice și mitigare excesivă a riscurilor. Acest lucru poate reprezenta un dezavantaj pentru persoanele care au nevoie urgentă de bani pentru că le îngreunează foarte mult procesul de obținere. Tocmai din acest considerent au luat naștere instituțiile financiare nebancare care oferă soluții alternative de creditare pentru o plajă mult mai largă de solicitanți. Dacă și tu te-ai lovit măcar o dată de birocrație în demersul tău de a obține un împrumut, opteaza pentru un credit nebancar online de la Okcredit și fă rost de bani mai repede și mai simplu!

Cum funcționează creditele nebancare?


Principiul de funcționare este la fel de simplu ca cel de accesare. Pentru credite nebancare suma maximă ce poate fi obținută este de 3.000 de lei. Dacă îndeplinești condiții minime, banii îți sunt virați în aceeași zi. Din plafonul selectat, vei putea face retrageri totale sau parțiale, după propriile nevoi și vei plăti doar ce ai utilizat. De asemenea, beneficiezi de flexibilitate pentru că vorbim de credite de tip revolving, iar asta înseamnă că odată ce ai rambursat o sumă de bani, aceasta devine din nou disponibilă spre retragere.

Ce avantaje ai sa apelezi la acest tip de credit?


Simplitatea în procesul de solicitare este principalul avantaj de care te bucuri atunci când alegi Okcredit pentru un credit nebancar pe termen lung. Aplici online și rapid de oriunde te-ai afla, fără griji. În plus, și criteriile de eligibilitate sunt foarte ușor de îndeplinit: vârsta minimă de 20 de ani, o sursă stabilă de venit, un cont și un card bancar, plus un număr de telefon și o adresă de email valide.

Creditele nebancare online pot funcționa ca o sursă suplimentară de bani pe care să o poți accesa oricând și ori de câte ori dorești pe o perioadă de până la 5 ani. Nu în ultimul rând, te bucuri de o colaborare benefică pentru tine, fără presiunea plății ratelor la timp și fără restricții de utilizare din exterior. Tu decizi cât și când alegi să achiți doar sumă minimă de plată sau întreagă sumă utilizată, fără presiune din exterior, dar și alte detalii similare, pentru a te putea bucura din plin de acest ajutor.

Cum aplici pentru un credit nebancar?


Dacă te-ai decis că un credit nebancar în rate este serviciul de care ai nevoie, accesează platforma Okcredit, creează-ți cont și completează formularul de solicitare, apoi apasă butonul de trimitere și gata, de restul ne ocupăm noi.

Vino la Okcredit si obține un credit nebancar online!


Uită de procesele birocratice complicate, garanții, teancuri de acte justificative ori drumuri nenumărate la instituții, cu Okcredit obții suma de care ai nevoie chiar în aceeași zi, din confortul propriei locuințe, cu minim de efort.