Bucuresti

Țigla metalică RoofArt, soluția pentru un acoperiș rafinat, modern și sigur

Țigla metalică RoofArt, soluția pentru un acoperiș rafinat, modern și sigur

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 3 saptamani si 3 zile
Vizualizari
391

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Două dintre cele mai importante etape din procesul de construcție a unei case sunt alegerea și montarea acoperișului. Acoperișul trebuie să îi ofere locuinței tale protecție împotriva ploii, zăpezii, temperaturilor extreme, infiltrațiilor, condensului și razelor UV, așa că este foarte important să iei cea mai bună decizie de achiziție. Decizia de achiziție a unui anumit acoperiș în detrimentul altuia va avea consecințe pe termen lung pentru că de această alegere vor depinde confortul și siguranța întregii tale familii.

În concluzie, un acoperiș trebuie să fie funcțional și durabil, însă totodată trebuie să fie și elegant, modern și estetic. Cum poți, însă, să găsești un acoperiș care să îndeplinească toate aceste criterii?

Poți începe, de exemplu, prin a alege un material superior, care să aibă caracteristici tehnice de excepție, precum țigla metalică de la RoofArt România, unul dintre cei mai longevivi și apreciați producători de țiglă metalică din țara noastră, îți pune la dispoziție și în acest sezon o gamă variată de produse și servicii de calitate, la prețuri competitive și foarte corecte.

Și pentru că nu ne dorim să îți spunem ce să alegi și nici să pretindem că noi știm cel mai bine care sunt lucrurile de care ai nevoie, mai jos îți listăm câteva caracteristici ale țiglei metalice RoofArt, care să te ajute să iei singur cea mai bună decizie pentru locuința ta. Țigla metalică Umbrella® este fabricată din oțel nordic „bio”, prin urmare nu numai că este foarte rezistentă, ci protejează și mediul înconjurător.

Acoperirea GreenCoat îți garantează faptul că o parte dintre materialele tradiționale pe bază de produse fosile sunt înlocuite cu o componentă bio, provenită din uleiuri vegetale, cu rolul de a reduce emisiile de noxe. Și nu numai atât: fiind vopsită cu o tehnologie bio patentată, nu numai că reduce emisiile de noxe în aer, ci amplifică și rezistența la oxidare, radiații UV și rugină.

Avantajele folosirii acestui tip de țiglă metalică nu se opresc, însă, nici pe departe aici. Așa cum aminteam tangențial anterior, țigla metalică de la RoofArt este fabricată din oțel nordic, un material care deține caracteristici tehnice de excepție și este produs de binecunoscutul concern suedez SSAB. Țigla metalică din oțel nordic este, așadar, de calitate superioară pentru că acest tip de oțel este considerat a fi printre cele mai bune din lume.

De altfel, testele riguroase, realizate timp de peste 40 de ani în mediul extern, în diverse zone de pe suprafața globului, au dovedit rezistența oțelului nordic la cele mai aspre condiții meteorologice – acoperișurile din țiglă metalică fabricată din oțel nordic au rezistat cu brio atât vânturilor puternice, furtunilor, ninsorilor abundente, radiațiilor UV, umidității și mediului salin ridicate, condensului etc.

În plus, țigla metalică de la RoofArt este foarte ușor de manevrat chiar și la înălțimi mari, cum este cazul modelului dublu-modular cu șuruburi ascunse. Acesta, pe lângă că este ușor de transportat și depozitat, asigură uniformitate acoperișului și oferă avantaje din punct de vedere estetic, iar modul de fixare ascuns cu șuruburi poziționate în locuri puțin vizibile și departe de acțiunea directă a razelor solare care ar putea distruge în timp garnitura, asigură etanșeitatea întregului sistem. Țigla metalică rezistă la zgârieturi (particulele acrilice dure din componența acesteia împiedică apariția zgârieturilor superficiale care apar, de obicei, la suprafața altor tipuri de sisteme de învelitori) și are puternice proprietăți ignifuge (testele au arătat că rămâne intactă chiar și atunci când este expusă la temperaturi foarte ridicate, de peste 100 de grade Celsius).

De asemenea, țigla metalică Umbrella® este certificată prin standarde europene și are garanții extinse (60 de ani durata de exploatare, 40 de ani garanție anticoroziune și 30 de ani pentru păstrarea intactă a culorii originale).

Așadar, acestea sunt principalele lucruri pe care trebuie să le cunoști despre țigla metalică de la RoofArt.
În cei aproape 20 de ani de existență pe piața soluțiilor pentru acoperișuri durabile, RoofArt a dovedit că este unul dintre cei mai importanți și apreciați producători, iar produsele pentru acoperiș RoofArt vândute în urmă cu 20 de ani se află și în acest moment în stare impecabilă – sau cel puțin așa spun clienții care le-au ales.
În concluzie, dacă te-au convins aceste argumente și îți dorești și tu un acoperiș durabil, rafinat, modern și sigur, specialiștii RoofArt îți stau la dispoziție.

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari