Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

TOP 3 activități distractive de vară pe care le poți face cu cei mici: de la jocuri educative și până la sporturi in aer liber

TOP 3 activități distractive de vară pe care le poți face cu cei mici: de la jocuri educative și până la sporturi in aer liber

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
414

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Vara este o ocazie excelentă pentru a petrece timp de calitate cu cei mici, dar şi pentru a te relaxa aşa cum se cuvine după un an lung de muncă. Există o mulţime de activităţi distractive pe care le poţi încerca cu copii, fără să fie nevoie să depui eforturi imense sau să cheltui foarte mulţi bani. În plus, cei mici au nevoie şi pe parcursul verii de jocuri educative, de mişcare şi de o mică rutină, pentru a nu îşi dă complet programul peste cap. De asemenea, ei vor aprecia timpul petrecut în familie, iar conexiunile între fraţi şi surori, dar şi între părinţi şi copii sau bunici şi copii vor deveni mai puternice.

Descoperă TOP 3 activităţi distractive de vară pe care le poţi face cu cei mici

1. Creează o rutină cu poveşti pentru copii
Poveştile pentru copii au o mulţime de beneficii, de la stimularea creativităţii şi până la susţinerea dezvoltării vocabularului copiilor. În plus, poveştile pentru cei mici pot reprezenta o modalitatea de a te conecta cu aceştia, de a crea o apropiere şi de a împărtăşi lucruri preţioase. Poţi crea o rutină în familie în care să citiţi poveşti pentru copii cel puţin o dată pe săptămână. Acest lucru se poate întâmpla în parc, în grădină, pe balcon, înainte de culcare sau în orice altă locaţie vă este confortabil tuturor. Alege cele mai frumoase poveşti pentru copii atunci când le citeşti celor mici, în funcţie de preferinţele lor. Spre exemplu, dacă aceştia iubesc basmele, le poţi citi basme populare sau internaţionale, iar dacă prefera cărţile cu super eroi, le poţi citi benzi desenate pentru copii sau poveşti cu astfel de personaje în prim plan.

2. Alegeţi o activitate pentru mişcare în aer liber
O activitate ce poate apropia întreaga familie o reprezintă mişcarea în aer liber. Nu trebuie să faceţi ceva complicat sau costisitor, ci puteţi alege orice fel de mişcare vă este pe plac. De la badminton în parc şi până la volei în faţa blocului sau în grădină, orice fel de mişcare poate fi benefică şi distractivă. Nu uitaţi să vă încălziţi bine înainte de a face sport pentru a preveni accidentările, cum ar fi întinderile musculare.

3. Încercaţi jocuri noi
Jocurile sunt o metodă excelentă pentru că cei mici să înveţe lucruri noi, să îşi dezvolte atenţia, creativitatea şi memoria. În plus, jocurile sunt distractive şi pentru adulţi, care îşi pot antrena şi ei memoria, spiritul tânăr şi creativitatea. Alegeţi să încercaţi câte un joc nou săptămânal, în familie, în funcţie de preferinţele voastre. Puteţi face puzzle-uri, puteţi juca şah, Monopoly, Catan, jocuri de cărţi sau jocuri de mimă. O idee bună este să schimbaţi cel puţin la câteva săptămâni tematica jocurilor. Spre exemplu, dacă jucaţi în general jocuri de societate, puteţi încerca un puzzle sau un joc de cărţi.

Vara este un super prilej pentru distracţie în familie! Inspiră-te din activităţile de mai sus şi petrece timp de calitate cu cei mici, oferindu-le posibilitatea să se distreze şi să înveţe lucruri noi.

Sursa foto: unsplash.com

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro