Bucuresti

TOP 3 trucuri la care să apelezi pentru un aspect fizic de invidiat

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
463

Voteaza & Distribuie

Prezentare

A venit primăvara, în sfârșit, după zile îndelungate în care tot ce am putut face a fost să mâncăm, să fim sedentari și să acumulăm kilograme. Se știe că sezonul rece atrage cu sine multe nemulțumiri legate de corpul nostru, mai ales atunci când ne gândim că mai sunt câteva luni și vine vara, iar trupul nostru trebuie să fie de invidiat.

Ce putem face pentru ca stima noastră de sine să crească și să întâmpinăm sezonul de vară cum se cuvinte? Multe dintre femei știu că pentru a scăpa de grăsimea de pe corp e nevoie de timp, răbdare, sau, dacă preferă varianta mai rapidă, pot apela inclusiv la intervenția medicului estetician.

Iată câteva trucuri pentru un corp de invidiat:

1. Intervențiile estetice

Dacă te-ai confruntat cu multe kilograme în plus iar acum ai slăbit, cu siguranță stratul de piele și grăsime rămas este destul de inestetic. In această situatie, operația de liposuctie este cea mai bună variantă pentru toate femeile care vor să se bucure de beneficiile unei siluete perfecte. Atenție însă, nu trebuie să iei nicio decizie fără să te consulți, mai întâi, cu medicul tău estetician. Cu siguranță împreună veți găsi cea mai bună metoda prin care tu să arăți perfect.

2. Jogging-ul

Acum că a venit primăvara, vremea caldă își face simțită prezența din ce în ce mai tare și vedem pe strada oameni care ies la alergat fie seara, fie de dimineață. Jogging-ul este un mod excelent de relaxare psihică după o zi încărcată sau poate fi energia de care ai nevoie dimineața înainte de a pleca la birou. Pe lângă aceste beneficii, jogging-ul stimulează toate grupele de mușchi, astfel că trupul tău va fi unul armonios și sănătos. O oră de jogging pe zi te poate scăpa de kilogramele în plus dar îți îmbunătățește și sănătatea, având efect pozitiv asupra inimii, circulației, articulațiilor și digestiei.

3. Alimentatia

Chiar dacă faci sport cu regularitate, trebuie să știi că și alimentația este un element important în tot procesul de tonifiere a corpului. Acum este sezonul verdețurilor, salatelor, iar dacă vei introduce în alimentația ta toate aceste legume bogate în vitamine și energie, atunci cu siguranță vei avea corpul pe care l-ai visat. Pe lângă legume, și fructele, și fibrele sunt la fel de importante, deoarece aduc aportul de nutrienți necesari oricărei persoane. Renunță, astfel, la mâncărurile grele, de tip fast-food, și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Așadar, dacă vrei să ai un corp după care toată lumea să își întoarcă privirea, atunci trebuie să acorzi timp și atenției adoptării unui stil de viață sănătos. Dacă micile intervenții la medicul estetician te pot ajuta să îți crești încrederea de sine, atunci poți apela cu succes la ele. În rest, o alimentație sănătoasă și un regim de sport bine organizat sunt cheia unui trup frumos atât la exterior, cât mai ales la interior.

Tu cum îți menții o siluetă de invidiat?

Sursa foto: www.shutterstock.com