Bucuresti

Top Defender - echipamente de protecție București

Top Defender, echipamente de protecție București

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
730

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Top Defender este o companie specializată în distribuția de echipamente pentru protecția muncii și furnizarea de soluții personalizate pentru protecția individuală a muncitorilor activi. Compania și-a ales un nume destul de sugestiv, în strânsă legătură cu domeniul de activitate al acesteia („apărător de top”). Activitatea o desfășoară atât pe teritoriul României cât și în afara ei, în toată comunitatea europeană, astfel că puteți beneficia de echipamente de protecție București și în toată țara.

Pe website-ul celor de la Top Defender vom găsi următoarele categorii: îmbrăcăminte, cu diverse subcategorii precum îmbrăcăminte reflectorizantă, încălțăminte (cizme, bocanci de protecție, încălțăminte albă, etc), mănuși (impregnate, antichimice, speciale, etc), căști (căști de protecție), protecția ochilor, protecția respirației, lucru la înălțime, etc.Principalii clienți Top Defendersunt firme care activează în diverse domenii ce necesită un anumit grad de protecţie a personalului activ, dar şi persoane fizice autorizate care decid că este timpul să pună sănătatea şi integritatea pe primul plan.

Siguranța este o problemădestul de serioasă pentru muncitorii calificați și necalificați. În fiecare an, accidente au loc destul de desîn industria construcțiilor și de cele mai multe ori acestea au loc datorită absenței echipamentelor de protecție. Echipamentul protejează muncitorii împotriva riscurilor de sănătate și siguranță pe care le întâmpină la job.

Puteți achiziționa echipamente de protecție București și întrega țară de la Top Defender întrucât toate articolele sunt protejate de un sistem avantajos de restituiri și reclamații. Produsele acestora pot fi vizualizate și prin intermediul unui catalog pe care îl puteți comanda gratuit pe site.

Veți putea comanda online produsele necesare economisind astfel și timp și bani și devenind astfel și un muncitor protejat. Selectați produsul dorit, îl adăugați în coș și completați mai departe câmpurile necesare livrării și facturării. Puteți efectua o comanda și fără a vă crea un cont de utilizator. Livrarea se va face prin curier sau gratuit dacă o ridicați de la depozitul Top Defender din Suceava, iar metoda de platăo puteți alege dintre transfer bancar și plata ramburs la livrare. Un detaliu important este rubrica de Oferte Speciale unde veți găsi produse aflat la reducere. Astfel, achiziținând de aici veți mai putea face încă o economie.

Folosiți echipamente de protecție fie că sunteți din București sau din toată România, achiziționate prin Top Defender și purtați-le corespunzător pentru a evita răni ce nu sunt necesare la locul de muncă. Alegând să nu le porți poate fi periculos în special când ar putea să îți salveze viața.


topdefender.ro