Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Top Survey

Top Survey

Detalii

Adresa
Bucuresti, Piata Valter Maracineanu, nr. 1-3
Telefon
0213102190, 0744752967
Fax
0213102190
Social links
Categorie
Cadastru / geodezie / topografie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1522

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Top Survey Bucuresti

Va stam la dispozitie pentru executarea lucrari de cadastru, topografie, geodezie, carte funciara, intabulare, trasare, plan situatie, relevee de apartamente si case, lotizari de terenuri in Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu, Prahova.

 • Lucrari de cadastru general (sau de specialitate) si intabulare pentru apartamente, case, vile, terenuri intravilane si extravilane in Bucuresti si Ilfov;
 • Intocmirea si depunerea documentatiei pentru obtinerea numarului cadastral provizoriu necesar la inscrierea in Cartea Funciara pentru apartamente, terenuri intravilane si extravilane;
 • Realizarea documentatiilor necesare alipirii (comasarii), dezmembrarii sau reactualizarii numerelor cadastrale ale bunurilor imobile inscrise in Cartea Funciara;
 • Lotizari de terenuri intravilane si extravilane;
 • Studii topografice (pe suport analogic sau digital) pentru realizarea diferitelor investitii in toate fazele intocmirii documentatiilor (CU, PUZ, PUD,PAD, PAC)
 • Documentatii pentru scoaterea definitiva din circuitul agricol a terenurilor aflate in extravilan;
 • Planuri de amplasament si delimitare a corpului de proprietate; Relevee. Materializarea pe teren a limitelor bunurilor imobile inscrise in Cartea Funciara; Verificarea limitelor bunurilor imobile inscrise in Cartea Funciara.
 • Asistenta la cumpararea proprietatii Verificare de carti funciare si cadastre existente Identificarea si trasarea pozitiei reale a terenului cumparat sau care urmeaza a fi cumparat Verificarea suprapunerilor limitelor de proprietate cu cele ale vecinilor
 • Preturile sunt calculate pentru fiecare proiect in parte, in functie de specificul ridicarii topografice (geografia terenului, suprafata, numar de puncte necesare)
 • Pentru o evaluare a lucrarii Dvs va rugam sa ne contactati... Dispunem de echipamentele topografice moderne si performante iar calitatea lucrarilor este garantata de experienta expertilor nostri.
 • Lucrarile topografice sau cadastrale sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 16:00

Filtre

Servicii: Cadastru, Geodezie, Topografie

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro