Bucuresti

Top 3 Filme 3D pe care le puteti vedea in 2015

Top 3 Filme 3D pe care le puteti vedea in 2015

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 5 luni si 6 zile
Vizualizari
865

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Nu trebuie sa ratati 3 filme 3D care va pot fascina prin poveste, actiune dar si efecte uimitoare. Top 3 Filme 3D pe care le puteti vedea in 2015.

Ant-Man (2015) : Omul furnica
Inarmat cu o abilitatea extraordinara de a-si micsora dimensiunea si de a-si mari proportional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit sa isi accepte latura eroica si sa vina in ajutorul mentorului sau, cercetatorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce sta in spatele uimitorului costum Ant-Man.

Tomorrowland (2015): Lumea de dincolo de maine
Dupa cum spuneam mai sus, in filmul Tomorrowland (2015): Lumea de dincolo de maine, actiunea se desfasoara intr-o lume fascinanta si extrem de avansata din punct de vedere tehnologic si are in centru atentiei un barbat (Clooney), care, pentru a salva Pamantul, trebuie sa faca tot posibilul sa se intoarca in Tomorrowland, asta dupa ce a fost izgonit de aici, pe cand era copil, de catre omul care si-a petrecut intreaga viata (Laurie) exploatand minunatiile tinutului in interes propriu.

Mad Max: Fury Road (2015) Mad Max: Drumul furiei
Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu işi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie.