Bucuresti

Totul este Smart in ziua de azi. Pot fi si camerele de supraveghere Smart?

Totul este Smart in ziua de azi. Pot fi si camerele de supraveghere Smart?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 saptamani si 2 zile
Vizualizari
85

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Evolutia tehnologiei intr-un ritm ametitor face ca viitorul civilizatiei sa fie invadat de dispozitive smart. De la telefoane Smart la ceasuri Smart si case Smart, oriunde ne indreptam privirea azi gasim un dispozitiv capabil sa fie actionat din telefon sau sa raspunda comenzilor noastre vocale. Camerele de supraveghere Smart sunt dispozitive care va asigura ca resedinta dvs este protejata, indiferent de unde va aflati. De obicei, aceste camere sunt wireless si pot sa faca mai mult de captarea si inregistrarea unor imagini. Ele vin cu functii suplimentare care va permit sa monitorizati proprietatea dvs chiar si cand sunteti la mii de kilometric distanta.

Ce pot face camerele de supraveghere Smart? Ce functii le fac speciale?


Camerele de supraveghere Smart inregistreaza ce se intampla in casa dvs si folosesc reteaua Wi-Fi pentru a transmite video pe telefonul dvs Smart sau in Cloud pentru stocare. Puteti conecta aceasta camera la aplicatia gratuita pentru a o descarca in telefonul dvs. Astfel, veti putea revedea inregistrarile, dar si efectua eventuale modificari in setarile camerei.

Instalarea unor astfel de camere este cum nu se poate mai facila. De regula, aceste dispozitive sunt de tipul “conectare si utilizare”. Prin urmare, veti putea folosi camerele imediat dupa descarcarea aplicatiei. Urmariti indicatiile oferite de producator si alegeti cu atentie locul de instalare a camerelor. Va dorisit sa nu exista unghiuri moarte de acoperire, de care sa profite eventualii intrusi.

Camerele de supraveghere Smart vin cu un lung sir de functii care le diferentiaza de alte camere. Aceste camere pot identifica chipurile umane—o functie esentiala pentru aceste sisteme de Securitate. Astfel, veti primi alerte doar in cazul amenintarilor reale, dupa ce veti fi incarcat pozele cu fetele membrilor de familie si prietenilor care pot sa intre in casa. In plus, veti putea personaliza alertele pentru membrii familiei si animalele de companie, pentru a nu fi bombardati cu alerte.

Functiile GPS si Geofencing vor declansa automat camerele de supraveghere Smart atunci cand iesiti pe usa dimineata. Similar, ele vor dezactiva camerele atunci cand va apropiati pentru a putea intra in casa fara sa mai efectuati manual diverse setari. Camerele Smart nu doar capteaza imagini, ci sunt echipate si cu sisteme de monitorizare audio pentru a putea asculta conversatiile sau sa urmariti zgomotele stranii din apropierea resedintei dvs. Daca depistati ca un act nepotrivit este pe cale sa se petreaca in perimetrul resedintei dvs, veti putea surprinde infractorii vorbindu-le si avertizandu-i sa se indeparteze. Ei vor crede ca va aflati, de fapt, inauntru, cand dvs sunteti la kilometri distanta.

Lista functiilor pentru camerele Smart include si echiparea lor cu senzori care detecteaza miscarea si automat se orienteaza spre sursa miscarii. Ele functioneaza cu Face Tag pentru a identifica daca persoana ce a declansat camera este cineva cunoscut sau intrus. In functie de rezultat, camera va trimite o notificare prin aplicatie sau nu. Aceste camere capteaza imagini si noaptea, prorietatea dvs fiind supravegheata non-stop.

Asa cum am mentionat, cele mai multe camere de supraveghere presupun o instalare simpla (plug and play). Acest design fara fire elimina nevoia angajarii specialistilor pentru instalare. Trebuie doar sa instalati aplicatia si camera pentru a le conecta intre ele. Practic, puteti instala camerele Smart oriunde doriti.

Atat timp cat aveti conexiune la Internet, veti putea vizualiza in timp real imaginile captate de aceste camere—o functie importanta atunci cand banuiti ca se intampla ceva suspect acasa. Cat despre stocarea imaginilor, nu trebuie sa va faceti griji, intrucat acestea pot fi stocate in Cloud. Imaginile video surprinse de camerele Smart vor fi incarcate in contul dvs Cloud in mod instant si le veti putea accesa oricand aveti nevoie.

In cazul unor intreruperi de alimentare cu energie, puteti fi siguri de functionarea corespunzatoare a camerelor de supraveghere Smart. Acestea vin cu capacitate de stocare interna, dar si cu baterie. Aceste caracteristici va asigura ca puteti accesa in datele in momentul in care se reia alimentarea cu energie electrica si imaginile sunt incarcate in Cloud.

Cu siguranta, camerele de supraveghere video Smart devin prezente firesti in resedintele moderne. Ele nu doar capteaza si inregistreaza imagini si video-uri, dar au si functii speciale care fac supravegherea video mai eficienta ca niciodata.