Bucuresti

Training for Trainers of Young European Citizens

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 8 ani si 6 luni
Vizualizari
773

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs


Pentru tinerii AEGEE-isti activi din intreaga Europa, ce au luat parte la numeroase traininguri atat in calitate de participant, cat si de formator, pentru cei care vor sa se perfectioneze, la randul lor in formarea viitorilor lideri de tineret, AEGEE Bucuresti organizeaza "Training for Trainers".
Proiect ambitios, acesta isi propune ca in perioada 20-30 iulie 2008 sa ii familiarizeze pe participanti cu metodele si practicile utilizate in cursurile de formare internationale cat si sa evalueze rezultatele obtinute in urma acestora.Tinerii selectati vor avea ocazia sa lucreze cu o echipa de profesionisti de la care vor primi si feedback cu sfaturi ce ii pot ajuta in cursurile de formare pe care le vor sustine ei insisi.
Pe langa programul intens al cursului de formare bazat pe educatia nonformala, cei 40 de participanti, organizatori si formatori din diverse tari europene vor avea parte de un program cultural diversificat, si vor avea ocazia de a-si imbogati cunostintele despre Romania si realitatile culturale ale acesteia.


Acest proiect este finantat cu ajutorul Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune. Acest articol reflecta doar viziunea autorului iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru modul de folosire al acestor informatii.