Bucuresti

TransLogistica EXPO

TransLogistica EXPO

Detalii eveniment

Telefon
0740227436
Social links
Categorie
Evenimente auto / moto
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
939

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 12 octombrie 2017 - Sambata 14 octombrie 201712:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Prezentare TransLogistica este cea mai importanta expozitie de logistica si transport din Romania si din Europa de est si sud est.

TransLogistica este expozitia dedicata produselor, serviciilor si solutiilor inovative din transporturi comerciale, expedieri de marfuri si canale logistice si va avea loc in spatiile centrului expozitional Romexpo Bucuresti, in perioada 12 - 14 octombrie 2017.

TransLogistica este scena pe care poti expune si promova cel mai nou produs, platforma pe care poti face demonstratii sau incerca utilaje si echipamente, masa rotunda la care poti descoperi noi parteneri de afaceri, pavilionul expozitional in care poti cuceri noi piete.

De ce să particip?
  • Pentru ca este cea mai importanta expozitie de logistica si transport din Romania si din Europa de est si sud est.
  • Pentru ca intreaga piata logistica din Europa de est se reuneste sub aceeasi cupola intr-o expozitie de profil
  • Pentru ca exista un nivel ridicat de interes atat din partea specialistilor cat si a publicului larg
  • Pentru ca Romexpo – centru expozitional membru in boardul UFI – asigura spatii dotate si servicii profesionale la standarde internationale
  • Pentru ca vei intalni participanti cu un nivel ridicat de competenta si decizie de pe tot lantul logistic. Organizator TransLogistica este un eveniment organizat de DISTINCT IMAGE in spatiile Centrului Expozitional Romexpo si se bucura de sprijinul Sistemului Cameral din Romania

    Cu o bogata experienta in organizarea de evenimente expozitionale si cu precadere in cele dedicate sectorului transporturi specialistii DISTINCT IMAGE au experienta unor expozitii de nivel international precum Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), Sport and Adventure Motor Show (SAMS), a unor conferinte transfrontaliere (Danube Invest EU) sau a unor festivaluri dedicate unor ramuri profesionale (Bucharest School Fest, Danube Eco Summer Fest).