Bucuresti

Transport Romania-Germania, Belgia, Olanda, JRK Travel

Transport Romania-Germania Belgia Olanda JRK Travel

Detalii

Categorie
Stiri Turistice
Modificat
acum 2 saptamani si 2 zile
Vizualizari
421

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Esti in cautarea unei firme de transport persoane din Romania spre Olanda - Germania - Belgia, care sa te duca la adresa dorita in siguranta maxima si in conditii de confort?

Alege serviciile de transport persoane Romania-Germania de la JRK Travel. Realizam in fiecare zi transport spre aceste tari din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Deva, Brasov, Alba, Arad si multe alte orase din Romania - doar cu 2 soferi / cursa si cu microbuze foarte bine echipate si noi - moderne din anul 2020. Echipa noastra este realizata din pasiune pentru transportul de persoane si punem mare accent pe calitatea serviciilor noastre si respectul pentru client. Alege sa calatoresti doar in siguranta si rapid cu JRK Travel. Iata cateva orase in facem curse in Germania: Frankfurt, Munchen, Cologne, Dortmund.

Este posibil să fi fost aproape distrus din cauza bombardamentelor grele din timpul celui de-al doilea război mondial, dar Köln este astăzi unul dintre cele mai mari orașe din Germania și o importantă metropolă europeană. Situată pe râul Rin, în statul federal german Renania de Nord-Westfalia, Köln oferă mai multe atracții turistice interesante, o viață de noapte plină de viață și o scenă de artă și cultură stelară.

Trebuie vizitat simbolul informal al orașului, Catedrala din Köln, o uimitoare biserică gotică care pretinde că conține darurile magilor menționați în Biblie. Mai mult, cele douăsprezece biserici romanice sunt exemple magnifice de arhitectură medievală. Fiind un centru cultural de vârf în zona Renaniei, Köln se mândrește cu o colecție remarcabilă de muzee. Două dintre cele mai importante includ Wallraf-Richartz Musem pentru arta sa medievală fină și Muzeul de parfumuri Farina, care detaliază istoria și producția celebrului parfum al orașului, Eau de Cologne.

În fiecare an, Köln găzduiește unul dintre cele mai mari festivaluri de carnaval din Europa, atrăgând sute de mii de vizitatori și umplând străzile și puburile cu oameni costumați, muzică și dans. Cu toate acestea, chiar și în afara festivalurilor, turiștii nu vor găsi lipsă de opțiuni de viață de noapte în acest oraș cu multe pub-uri, baruri și cluburi. Köln este cunoscută pentru berea sa unică, numită Kolsch, care este servită rece și proaspătă în fiecare bar din oraș

Rezerva acum o cursa spre Germania pe site-ul nostru.