Bucuresti

TRIBUTE intra in custodia unor legende!

TRIBUTE intra in custodia unor legende!

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Apartine de
Tribute Club
Vizualizari
728

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Miercuri ascultam vocea catifelata a jazz-ului. Pe 25 martie, ne intoarcem in TRIBUTE-ul jazz-ului pentru o seara magica, alaturi de o voceputernica si expresiva si patru muzicieni de exceptie. Stim deja ca seara de 25 martie va fi LIVE, pentru ca Viorica Pintilie o sa ne trimita acasa cu zambetul pe buze, așa cum se obisnuieste in TRIBUTE. Biletele vor fi disponibile in retelele Eventim.ro si IaBilet.ro, la pretul de 35 lei, cat si in seara evenimentului, in zona de acces a clubului, incepând cu ora 21:00.

Ce se intampla daca trei muzicieni geniali canta impreuna? Noi ii spunem BHW. Pentru prima data in turneu in Europa, un super grup format din Jennifer Batten (Michael Jackson/Jeff Beck), Stu Hamm (Joe Satriani, Steve Vai), Craig Blundell (Frost*/ Pendragon) acompaniati de Nazzareno Zacconi (Bumblefoot) vor face TRIBUTE sa rasune. Joi, 26 martie, scena TRIBUTE va intra in custodia unor legende ale muzicii! Biletele vor fi disponibile intr-un numar limitat in retelele Eventim.ro si IaBilet.ro, pretul biletului fiind cuprins intre 66 si 88 lei. Acestea vor fi disponibile si in seara evenimentului, in zona de acces a clubului, incepând cu ora 22:00, iar pretul biletului va fi cuprins intre 77 si 110 lei.

Cum stim deja, ziua de vineri e si mai LIVE cand FreeStay urca pe scena TRIBUTE. Vineri, weekendul incepe si o luam de la capat cu LIVE-ul in TRIBUTE, iar baietii de la FreeStay vor fi cei care vor taia panglica acestui inceput de weekend. Vineri, 27 martie, usile TRIBUTE se deschid din nou pentru LIVE, voie buna si cei mai frumosi oameni. Biletele vor fi disponibile in zona de acces a clubului la pretul de 30 lei, incepand cu ora 22:00.

Oricat de mult ne place sa petrecem, inceputul saptamanii vine peste noi de fiecare data, iar datoria noastra este sa transformam ultima seara a weekend-ului intr-o sursa de LIVE indestulatoare, cat sa ne tina pana saptamana viitoare. Tibi Scobiola Band e reteta perfecta pentru asta. Ce urmeaza e poveste, dar spusa altfel in fiecare sambata, iar cea de pe 28 martie ne va face sa asteptam cu nerabdare urmatoarea saptamana. Biletele vor fi disponibile in zona de acces a clubului la pretul de 30 lei, incepând cu ora 22:00.


TRIBUTE: more live in your life!