Bucuresti

Trioplast – producator si distribuitor tamplarie pvc si aluminiu, rulouri exterioare

Trioplast – producator si distribuitor tamplarie pvc si aluminiu, rulouri exterioare

Detalii articol

Web
https://www.trioplast.com/sv
Social links
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
781

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Firma SC Trioplast SRL ofera produse de calitate in domenii ca tamplarie pvc si aluminiu, usi de garaj, rulouri exterioare din aluminiu, plase antiinsecte. Produsele sunt fabricate in cele doua sucursale pe care le detinem si care se afla in Iasi, respectiv in Tecuci.

Detalii despre activitatea si produsele Trioplast

Trioplast - partener BestAL - va ofera o gama variata de produse. Astfel, in oferta noastra veti intalni urmatoarele tipuri de produse:
- tamplarie pvc, usi pentru interior si de exterior, realizate din PVC, precum si ferestre in diverse modele si culori
- tamplarie aluminiu
- usi de garaj - diferite modele, marimi si structuri
- rulouri exterioare din aluminiu
- plase antiinsecte

Articolele din oferta noastra de tamplarie pvc si aluminiu sunt produse cu ajutorul unor echipamente de origine germana, de cea mai buna calitate. Acesta este unul din motivele pentru care am reusit pana in acest moment sa ocupam un loc fruntas pe piata unde ne desfasuram activitatea.

In afara de distributia acestor produse, firma ofera o serie de servicii pentru produsele de tamplarie pvc si aluminiu, consultanta in alegera celor mai bune solutii, precum si suport in montarea acestora. La baza calitatii serviciilor oferite sta o echipa de profesionisti care detine cunostinte solide si care utilizeaza doar produse recunoscute pentru fiabilitate si stabilitate.

In ceea ce priveste tamplaria pvc si aluminiu, ne axam pe profile RAMPLAST cu patru si sase camere. Folosind ultimele tehnologii in domeniu prin combinarea structurii profilelor RAMPLAST cu geamurile termoizolante LOW-E, se obtine maxim de eficienta in ceea ce priveste coeficientul de transfer termic. Acesta scade, ceea ce inseamna ca automat confortul termic din locuinta va creste. In concluzie va fi mai usor sa incalziti o incapere pe timpul iernii.

Specificul tamplariei pvc Trioplast

In afara de principalele beneficii termice si fonice, profilele pe care le utilizam in productia de tamplarie pvc sunt extrem de rezistente. Ele nu contin plumb si nici staniu, substante atat de controversate in ultimii ani pe piata profilelor de tamplarie din cauza studiilor care au demonstrat ca sunt toxice pentru organismul uman.

Prin urmare, suntem bucurosi sa va oferim prin profilele de tamplarie pvc pe care le producem si le comercializam, solutii sigure si ecologice. Este modul in care noi am ales sa ne exprimam respectul fata de clientii nostri. Speram ca aceasta sa fie piatra de temelie pe care vom construi o relatie puternica de incredere cu toti clientii si colaboratorii care aleg sa utilizeze produsele noastre.

Autor

  • Marian Gavrilescu
  • -1

  • După mai bine de 20 de ani de experiență în Marketing, Management și Media, Marian Gavrilescu și echipa sa au creat serviciul de consultanță myUSP. S-a născut firesc, din necesitatea de adaptare a serviciilor de consultanță în marketing.
  • Bucuresti, Sectorul 1, Strada Triumfului, nr. 9 (Vezi pe harta)
  • 0724900939