Bucuresti

Trupa Zero lansează piesa “Inimă de gheață” – feat. Alexandra Stan

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 ani si 10 luni
Vizualizari
723

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Trupa Zero lansează piesa “Inimă de gheață” – feat. Alexandra Stan
Formația Zero a lansat cel mai nou videoclip – Inimă de gheață, alături de Alexandra Stan. Piesa este o coproducție Fonogram Studios și Roton.

„Inimă de gheață” are la bază ideea sufletelor pereche, a oamenilor care caută o viață întreagă iubirea adevărată. Însă, uneori, în drumul spre jumătatea noastră, ne lovim de persoane care ne aduc suferința. Cu toate acestea, mesajul piesei este acela că speranța nu trebuie să moară pentru că pe fiecare îl așteaptă, undeva, acel cineva care îi va face viața minunată.

„Am auzit „Inimă de gheață” pentru prima dată în studio și mi-a plăcut, așa a început colaborarea. Este o piesă frumoasă, cu mesaj și cu emoții, așa că sper să vă placă” a declarat Alexandra Stan.

Videoclipul prezintă, cu un aer melanolic, faptul că majoritatea oamenilor așteaptă acea persoană specială și că deseori nu este cea la care ne așteptăm. Atât piesa cât și videoclipul ne îndeamnă să nu renunțăm, să continuăm să luptăm pentru ceea ce ne dorim, chiar dacă uneori durează ceva până topești o inimă de gheață.

„Pentru trupa Zero „Inimă de gheață” este un alt pas, unul pe care ni-l doream. Piesa are mesaj, are sound-ul potrivit, iar vocea Alexandrei se potrivește perfect. Ne bucură colaborarea și sperăm ca piesa să fie pe placul tuturor”, a declarat Vlad Manolache, basistul trupei Zero.