Bucuresti

Tu ai nevoie de un magazin online pentru afacerea ta?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
65

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă te-ai gândit măcar odată să îți extinzi activitatea și să începi să experimentezi și latura de eCommerce, acum este momentul să o faci. Simpla prezență în mediul online îți aduce numeroase beneficii, de la vizibilitate și notorietate și până la creșterea vânzărilor. Ai șanse mai mari de a ajunge la o gamă diversificată de potențiali clienți și, totodată, să consolidezi o identitate de brand mai solidă care atrage și inspiră încredere. Intră pe easyCart.ro și descoperă cât de ușor poți pune bazele unui magazin online pentru afacerea ta!

De ce să alegi easyCart?


O platformă eCommerce precum easyCart este modalitatea prin care poți crea un magazin online într-un timp foarte scurt, cu minim de efort. Mai exact, beneficiezi de o soluție software inovativă care te ajută să creezi rapid un punct de legătură între afacerea ta și clienți pentru a crește vânzările.

Lași pe mâna experților toată munca tehnică


Dacă procesul din spatele implementării unui magazin online era cel care te împiedica spre a face acest pas, află că acum îl poți obține cu doar câteva click-uri. În loc să angajezi o întreagă echipă de specialiști care să se ocupe de fiecare etapă în parte, mai bine optezi pentru un abonament complet prin care obții site-ul exact așa cum îți dorești. Ai parte de servicii de mentenanță și, totodată, te bucuri de facilități de personalizare și îmbunătățire la fiecare pas.

Ai magazinul tău online în maximum două săptămâni


Timpul este în favoarea ta atunci când colaborezi cu easyCart, pentru că trebuie doar să configurezi abonamentul după propriile nevoi și de restul se ocupă echipa noastră. Durata de creare și implementare a site-ului este între 5 și 15 zile, ceea ce înseamnă că vei putea culege foarte curând roadele acestei schimbări.

Te bucuri de numeroase abonamente adaptate dintre care să alegi


La easyCart ai posibilitatea să plătești strict pentru ceea ce îți dorești. Abonamentul standard pornește de la doar 24 de euro și propune tot ce are nevoie un magazin online pentru a putea genera vânzări. Este modalitatea ideală prin care poți testa cum funcționează eCommerce-ul și dacă este potrivit pentru afacerea ta. Pornind de la acest prag, ai posibilitatea oricând să adaugi upgrade-uri prin care să îmbunătățești experiența utilizatorilor, să lași munca de gestiune în baza experților și să obții cât mai multe instrumente de promovare pentru a crește vizibilitatea și a spori vânzările. Avansat, profesional și premium, acestea sunt opțiunile pe care le ai la dispoziție și din care poți alege ceea ce trebuie în vederea conturării magazinului ideal.

Poți personaliza design-ul și funcționalitatea site-ului


Odată cu alegerea pachetului de servicii, deblochezi accesul la multiple funcții menite să îți vină în ajutor. Spre exemplu, upgrade-ul premium îți dă posibilitatea să stabilești fiecare detaliu ce ține de design, în timp ce îți oferă serviciile unei întregi echipe de marketing și management. Poți de asemenea să soliciți, contra cost, o configurație la comandă, funcții specifice strict pentru magazinul tău, pe lângă cele disponibile deja în abonament, indiferent de complexitatea lor.

Ai parte de consultanță pentru a lua decizia ideală


Specialiștii noștri sunt întotdeauna la dispoziția ta pentru a te ajuta să alegi între opțiunile disponibile. Există o soluție pentru orice afacere, indiferent de stadiul în care se află sau de obiectivul principal pe care îl vizează, iar un consultant te va ajuta să o găsești. Contactează-ne online sau telefonic și obține toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea pune bazele magazinului online dorit.

Cu easyCart este mai ușor ca niciodată să creezi și să consolidezi o prezență puternică în mediul online!