Bucuresti

Un candy bar sau cum să cucerești invitații cu raiul dulciurilor

Un candy bar sau cum să cucerești invitații cu raiul dulciurilor

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Vizualizari
537

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Chiar și cele mai pretențioase gusturi sunt cucerite cu un candy bar. Este greu să reziști, de vreme ce este o modalitate complexă și adusă la rang de artă, de a reprezenta locul perfect unde dulciurile sunt expuse. Pe lângă partea practică, intervine și nevoia de simț estetic, pentru ca totul să capete o aură magică.

Candy bar-ul a devenit un trend și o preferință tot mai comună în rândul organizatorilor de evenimente. Adevărul este că se pretează a fi prezent atât în cadrul unei nunți, cât și la botez, la baby shower, la o petrecere pur și simplu. În orice caz, se ajustează totul astfel încât să devină reprezentativ pentru momentul cu pricina.

Tematică și culori

În primă fază, alegerea unui candy bar ține de potrivirea cu evenimentul. În acest sens tematica este edificatoare, precum și nuanțele ce se vor folosi. Trebuie să fiți în ton cu evenimentul, întrucât respectivul candy bar nu este element aparte, ci completează decorul. Desigur, conform acestor indicații, un candy bar potrivit pentru o petrecere de botez spre exemplu va aduce în prim plan elemente edificatoare precum îngerași, baloane spre exemplu, așa cum inimile sau diferite texte pot fi parte din decorul unui candy bar la nuntă. Tematica florală este și ea una potrivită, în funcție de preferințe.

Cât despre culori, există un spectru larg din care se poate alege, cu condiția ca acestea să fie pe o lungime de undă cu decorul evenimentului. Se ține cont fie de husele scaunelor, de aranjamentele florale, de elemente colorate din sala unde va avea loc evenimentul.

Ce buget aloci

Lucrurile nu sunt ușor de estimat, întrucât un candy bar este o provocare din toate punctele de vedere. Nu numai că ține de dulciurile atât de nelipsite din meniul servit de invitați, dar vine și cu o combinație de creare a unui decor impresionant. Prăjiturile sunt realizate cu mare accent pe partea de design și detalii, astfel că pe cât de mici, pe atât de minuțios sunt lucrate.

Veți descoperi online numeroase oferte. O simplă căutare de genul candy bar Bucuresti sau în funcție de locația dorită, vă dezvăluie numeroase opțiuni. În plus, unele cofetării nu dispun de tipare clasice după care să vă realizați candy bar-ul dorit, ci vă ajută să vă construiți unul după propriile idei. Asta va spori și gradul de originalitate, desigur.

Același frâu liber îl puteți avea și când vine vorba de forme, gusturi și tipurile de prăjituri din cadrul candy bar-ului. O regulă strictă nu există, însă se ține cont de stilul practic; spre exemplu, prăjiturile se doresc a fi mici, pentru a fi servite ușor și desigur într-o mai mare varietate. Pot avea diverse forme, însă se pune mai degrabă preț pe design și modul de aranjare, cum sunt dispuse și scoase în evidență. De asemenea, gusturile ar trebui să fie și ele din cele mai variate, pentru a mulțumi pe toată lumea. Deși ciocolata este clar câștigatoare și în acest clasament, există și preferințe aparte de acest sortiment. Puteți încerca chiar și variantele de tip raw vegane spre exemplu. Ineditul vine din orice.

Candy bar-ul, un adevărat spectacol

Cert este faptul că pe măsura numeroaselor elemente ce trebuie să fie decise cu privire la amenajarea unui candy bar vine și popularitatea acestuia. Oamenii îl admiră în primă fază pentru puterea de expresie ca și parte din decor. Uneori piesa centrală este și prima care iese în evidență, marcând cum se cuvine privirile admirative ale celor prezenți.

De asemenea, se pare că există și un ritual la candy bar, când invitații se adună în jurul acestuia pentru a degusta sortimentele încântătoare de dulciuri. Pur și simplu nu îl poți omite și nici nu ar trebui să faci asta.

Savoare, culoare și delectare a simțurilor – așa se poate rezuma povestea unui candy bar ca și prezență în cadrul unui eveniment. A devenit un trend la momentul actual, are succesul binemeritat întrucât invitații pot servi din mai multe sortimente, așadar misiunea unui loc special amenajat numai pentru delicatese de tip desert este una îndeplinită cu succes. Se pare că la acest pas, aglomerarea de elemente este una benefică, mai ales când sunt prăjituri, un deliciu, un rai al deserturilor.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306