Bucuresti

Un nou magazin traditional in grupul Basarabia

Un nou magazin traditional in grupul Basarabia

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1604

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In noiembrie 2016, a fost deschis cel de-al treilea magazin Basarabia cu produse traditionale din Republica Moldova. Magazinul este situat in Bucuresti, pe Bulevardul Stefan cel Mare nr. 33 (Pasaj Obor) si se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, oferind produse naturale din Basarabia: vinuri, divinuri, bomboane, jeleuri, biscuiti si vinuri spumante.

In cadrul activitatilor ocazionate de deschiderea noului magazin Basarabia, au fost organizate degustari de vinuri si divinuri, precum si testari de bomboane si alte produse de cofetarie.

“Grupul de magazine Basarabia s-a nascut din dorinta de a readuce in prim plan un concept inedit de magazine cu produse noi, naturale si traditionale din Republica Moldova. Am cautat inspiratie in istoria bogata a vinurilor moldovenesti aducand in magazine produse naturale originale si deosebite din Basarabia. Produsele proaspete si vinurile se combina spectaculos in magazine pentru a raspunde tuturor gusturilor. Pe cei ce adora dulciurile, ii asteptam cu bomboane, jeleuri, biscuiti si alte produse de cofetarie, in timp ce pentru iubitorii de vinuri bune, am incheiat parteneriate cu principalele case de vinuri din Republica Moldova astfel incat sa obtinem un asortiment larg de vinuri de calitate.", a declarat Arcadie Tantuc, proprietar al grupului de magazine Basarabia.