Bucuresti

Un program administrare personal, metoda eficientă pentru centralizarea datelor angajaților

Un program administrare personal, metoda eficientă pentru centralizarea datelor angajaților

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
165

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Companiile cu un număr ridicat de angajați simt tot mai mult nevoia unui program administrare personal sau a unui program pontaj pentru desfășurarea activităților zilnice. Aceste soluții digitale înlocuiesc cu succes metodele clasice folosite de către departamentele administrative. Ele reduc într-o proporție mare, timpul necesar pentru managementul angajaților și centralizează toate informațiile despre aceștia într-un singur loc.

Luând în considerare faptul că munca se împarte între birou și acasă, a fost necesară implementarea tehnologiei în mediul profesional. Folosirea unui program administrare personal, alături de un program pontaj ajută la gestionarea documentelor și a datelor de prezență ale angajaților, din telemuncă sau de la sediul companiei. Afacerea ta va cunoaște o dezvoltare progresivă, iar angajații se vor bucura de soluții digitale care să răspundă prompt la cererile lor.

Administrare personal cu eficiență și rapiditate, posibilă prin folosirea unui soft dedicat

Particularitățile unei soluții software pentru managementul angajaților sunt multiple. De exemplu, utilizarea unui program administrare personal îți permite generarea contractelor de muncă, a actelor adiționale ori a deciziilor de desfacere a contractului de muncă, pe baza unor șabloane prestabilite. Mai mult, softul de administrare personal te notifică dacă anumite documente urmează să expire, pentru a le prelungi din timp, evitând astfel procese consumatoare de timp.

De asemenea, ai posibilitatea să gestionezi obiectele de inventar predate salariaților și ai acces la o arhivă cu foștii angajați ai companiei, atunci când ai nevoie de o evidență a unor evenimente din trecut. Împreună cu un program pontaj, acest soft administrare personal îți aduce o transformare digitală care va simplifica munca specialiștilor HR. Prin urmare, resursele tale vor fi utilizate mult mai eficient și vei economisi din timpul și energia personalului tău.

Totodată, prin intermediul unui program administrare personal poți vedea toate controalele medicale efectuate de angajați de-a lungul timpului, rezultatele acestora și poți planifica examinarea medicală anuală a oamenilor din organizația ta. Când vine vorba de fișa postului, ea poate fi generată pe baza detaliilor despre posturile deja existente în cadrul companiei.

Monitorizează timpul lucrat de angajați cu un program pontaj intuitiv

Pentru colectarea datelor de prezență din mai multe puncte de lucru, folosește cu încredere un instrument digital configurabil nevoilor tale. Un program pontaj poate fi legat de un sistem de acces cu cartelă de tip punch in și punch out, prin care sunt înregistrate momentele în care angajații au intrat și au ieșit de la locul de muncă. Totodată, datele de prezență pot fi completate de către fiecare angajat sau sau pot fi precompletate de către specialistul HR. Informațiile accesibile în soft pot fi folosite și pentru calculul de salarii lunar, unde ai nevoie de date privind numărul de zile lucrate, orele suplimentare efectuate, concedii medicale, concedii de odihnă etc.

Iată cum activitatea de administrare personal devine mult mai eficientă prin folosirea unei soluții inovative. În plus, angajații pot trimite cereri de concedii dintr-un program pontaj, iar aprobarea acestora va dura mult mai puțin și nu mai este nevoie de birocrație în acest scop.

Nu este nevoie ca membrii echipei tale să dețină dispozitive proprii pentru utilizarea lui, indiferent de domeniul de activitate al companiei. Un program pontaj poate fi instalat pe un singur dispozitiv, pus la dispoziția tuturor angajaților. Mai departe, ei pot pot vizualiza informații de interes personal în format digital. Astfel, nu mai este nevoie de schimburi de mailuri care pot dura zile întregi pentru a avea acces la diverse date.

UCMS by AROBS, dezvoltatoare de soluții software pentru administrare personal

Dacă îți dorești digitalizarea procedurilor administrative din compania ta, apelează cu încredere la UCMS by AROBS, companie cu 25 de ani de experiență în dezvoltarea și inovarea de soluții software. Aplicația cu renume pe piața românească, True HR, are în componența sa și un modul de administrare personal sau un program pontaj. Ele îți facilitează gestionarea datelor complexe despre angajați și activitatea lor, și oferă performanță și siguranță. Pentru a afla mai multe despre caracteristicile acestora, ia legătura cu specialiștii UCMS by AROBS prin email la office@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.