Bucuresti

Un program educational ce pune accentul pe una dintre problemele societatii moderne: sedentarismul

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
683

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

In perioada 14 august – 15 septembrie, The President Pool & Lounge deruleaza programul educational “Sanatate prin aqua gym”, un proiect care si-a propus educarea publicului larg in ceea ce priveste beneficiile din domeniul sanatatii pe care le aduce gimnastica acvatica.

Lansarea proiectului a avut loc pe 14 august, la piscina din cadrul Centrului de Evenimente The President si a inclus un antrenament de aqua gym realizat de instructorul Eduard Balaita.

La activitatile de gimnastica acvatica ce au lansat proiectul au fost invitati sa participe iubitori ai activitatii in aer liber si abonati ai The President Pool & Lounge, clienti, jurnalisti si public larg.

”Proiectul ”Sanatate prin Aqua Gym” a fost creat din dorinta de a pune accentul pe o problema curenta a societatii moderne: lipsa de miscare ce afecteaza copii si adulti, deopotriva; suntem mereu prea ocupati cu munca sau prea concentrati pe problemele cotidiene si uitam sa facem activitate fizica, devenim sedentari si acest lucru ne poate afecta sanatatea. Prin acest proiect vrem sa aratam ca putem respecta sfatul medicului de a face 30 de minute de miscare pe zi, chiar si in concediu sau in momentele de relaxare. Iar beneficiile aduse de sedintele de gimnastica acvatica sunt nepretuite: este printre putinele sporturi care solicita organismul fara sa-l supuna la un efort intens si il modeleaza armonios, fara efecte secundare”, a declarat Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.