Bucuresti

Unde gasim cele mai bune bonusuri pentru cazino

Unde gasim cele mai bune bonusuri pentru cazino

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Vizualizari
419

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cazinourile online au cunoscut o puternică expansiune în Romania după ce piaţa a fost reglementată în anul 2015. La acest lucru au contribuit ideea de distracţie din confortul propriei locuinţe, aria de acoperire a reţelei de internet, accesibilitatea dispozitivelor mobile, calitatea şi popularitatea produselor distribuite de operatorii care au obţinut licenţa de funcţionare, etc.

Piaţa românească a jocurilor de cazinou online nu şi-a atins punctul maxim, dovadă stând faptul că apar noi operatori. Printre aceştia se numără şi Vlad Cazino, un concept al suedezilor de la Kindred Group, una dintre cele mai mari companii din gamblingul mondial. Aceştia şi-au propus să lanseze un cazinou 100% românesc, care să împletească jocurile de noroc cu tradiţiile, umorul şi specificul local. După un singur an, putem spune că au reuşit în demersul lor. Dedicat jocurilor de cazino şi de de Bingo, Vlad Cazino a reuşit să devină una dintre alegerile uzuale ale celor care se distrează în cazinou.

Cum a reuşit acest lucru? În primul rând prin adoptarea unei platforme similare Unibet, un alt brand al Kindred care operează pe teritoriul României. Acesta a garantat o platformă uşor de accesat, rapidă, sigură şi de încredere. La aceasta s-a adăugat o selecţie generoasă de jocuri, care cuprinde 268 de sloturi, 18 jocuri de masă, 5 rulete live, o cameră de blackjack, live unde găsiţi mese pentru toate buzunarele, şi 7 jocuri de bingo.
Povestea din spatele cazinoului (simpaticul vampir Vlad, pus pe distracţie şi şotii, se mută la Bucureşti şi deschide un cazinou într-o mansardă), dar, mai ales, promoţiile lansate, au făcut din acest operator unul dintre cei mai populari din ţară. La Vlad Cazino găseşti un atractiv bonus casino atunci când te înregistrezi. Cei care deschid un cont beneficiază de un bonus de 100% până la 999 de ron, 30 de rotiri gratuite la slotul cu vampiri Wild Blood şi 4 turnee de cazinou exclusiv pentru jucătorii noi, bonusurile având cele mai avantajoase condiţii de eliberare din piaţă.

Nu doar jucatorii noi beneficiază de promoţii pe această platformă online. În orice moment , în acest cazinou se desfăsoară cel puţin un turneu de cazinou, exclusiv sau pentru mai multe mărci ale grupului Kindred, la care premiile sunt cash (fără condiţii de rulaj). Duminica, jucătorii Vlad Cazino au posibilitatea să câştige rotiri gratuite la slotul Jumanji cu ajutorul Roţii Free Spins. Dacă aduci cu tine 10 prieteni, cazinoul te premiază cu 2 000 de ron cash şi o excursie la Escape Room-ul lui Vlad - ,,Not another vampire story". Periodic, premiile pe Vlad Cazino înseamnă excursii în locuri de poveste, unde ai şansa să trăieşti experienţe unice.
Deşi este unul dintre puţinele locuri unde mai poţi juca bingo, un joc foarte popular în urmă cu 15 ani, Vlad încearcă să facă această experienţă şi mai atractivă, pentru diverse obiective atinse punând la dispoziţie jocuri gratis, jackpot-uri tentante şi rotiri gratuite la mini-jocuri.

Calitatea jocurilor propuse, stabilitatea şi fiabilitatea platformei, posibilitatea de a juca de pe telefon şi promoţiile interesante garantează o experienţă plina de adrenalină şi acţiune în acest cazinou. Cei care vor pătrunde pe acest ,,tărâm vampiresc” vor dori, cu siguranţă, să afle ce surprize mai pregăteşte Vlad.