Bucuresti

Universitatea Nationala de Muzica

Universitatea Nationala de Muzica

Detalii universitate

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Stirbei Voda, nr. 33
Telefon
0213142610, 0213146341
Fax
0213158396
Social links
Categorie
Universitati
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2615

Voteaza & Distribuie

Prezentare universitate

Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti

Comunitatea academica a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti ofera o combinatie unica intre traditie si dinamica specifica lumii noastre moderne aflata in continua schimbare. Datoram acest succes atat excelentului corp didactic cat si studentilor sai care obtin regulat aprecieri si recunoasteri pe cele mai valoroase scene din Europa si din intreaga lume.

UNMB isi defineste obiectivele strategice de dezvoltare avand ca premize cei 140 de ani de traditie si hotararea de a deveni parte activa a constructiei spatiului comun european in domeniul educatiei muzicale universitare. Suntem interesati in special in incurajarea expresiei artistice si profesionale individuale si evolutia profesionala a studentilor si profesorilor nostri.

Sistemul de credite transferabile ECTS adoptat in UNMB (30 de credite pe semestru si 60 pentru un an de studiu) permite participarea studentilor la programe de mobilitati in institutii de invatamant superior partenere si recunoasterea studiilor efectuate.

Universitatea ofera oportunitati de pregatire a studentilor pentru 3 cicluri de studii universitare:Studii Universitare de Licenta, Masterat si Doctorat pentru toate profilurile carierei muzicale. Universitatea Nationala de Muzica este un membru activ al Asociatiei Europene a Conservatoarelor si promotor al unor programe comunitare in domeniul educatiei si formarii profesionale.

Universitatea are doua facultati: Facultatea de Interpretare Muzicala (care cuprinde toate instrumentele clasice, canto si regie de teatru muzical) si Facultatea de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie muzicala (cu specializarile: compozitie, muzicologie, pedagogie muzicala, dirijat cor si orchestra, jazz-muzica usoara si muzica religioasa).