Bucuresti

Universitatea Media - Fundatia Pro

Detalii universitate

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Strada Jean Louis Calderon, nr. 33
Telefon
0213103794, 0213103795
Fax
0213103720
Categorie
Universitati
Modificat
acum 9 ani si 11 luni
Vizualizari
8979

Voteaza & Distribuie

Prezentare universitate

Universitatea Media - Fundatia Pro Bucuresti

Universitatea Media, divizia de invatamant universitar a grupului MediaPRO.
Initial, Universitatea Media a pornit la drum cu trei mari specializari: Jurnalism, Cinematografie/TV si Managementul Afacerilor. Fiecare dintre cele trei domenii a produs generatii de absolventi care, ulterior, si-au croit drum pe piata media din Romania. O parte din jurnalisti lucreaza deja in mari companii de profil din Romania. Iar cei care au terminat managementul afacerilor profita astazi de cunostintele acumulate in diverse proiecte de succes.

Studentii Facultatii de Cinematografie si Televiziune au avut sansa sa lucreze cu mari regizori care au filmat in studiourile Mediapro, precum Francis Ford Coppola (2005) sau Costa Gavras (2003).

Universitatea Media a fost mereu in avangarda invatamantului de profil. Astazi, incercam sa raspundem nevoilor unei piete in schimbare, prin crearea unei legaturi mai puternice cu trustul Mediapro. Vrem ca talentul si cunostintele profesionistilor formati in ultimul deceniu sa poata fi valorificate in interiorul trustului. De aici, intentia de a schimba orientarea Universitatii Media, concentrand proiectele de viitor spre cinematografie si televiziune.