Bucuresti

URANIA CREMENE. Suntem noi, copiii mari și ei, copiii mici atât de diferiți?

URANIA CREMENE. Suntem noi, copiii mari și ei, copiii mici atât de diferiți?

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
601

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 15 martie 201619:00-21:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

URANIA CREMENE. Suntem noi, copiii mari și ei, copiii mici atât de diferiți?
Ce?
Acum mulți ani, predând cursuri de leadership și management middle și top managerilor din cele mai mari companii din țară, m-am intrebat adesea: De ce multe dintre abilitățile, atitudinile și cunoștințele de care avem atât de multă nevoie la vârsta adultă, și care fac o mare diferență între mediocritate și excelență - în orice domeniu, nu sunt prezente în atât de mulți adulți? Cum se nasc ele? Cine e responsabil pentru asta, părinții, sau sistemul educational formal? Care sunt secretele din spatele unei stime de sine ridicate, responsabilității, știintei de a lua decizii, de a rezolva probleme, empatiei, gestionarii emoțiilor? Cercetările din domeniul leadershipului și parentingului și interacțiunea directă cu mii de top performeri și părinți m-au ajutat să răspund la aceste întrebări.

Te invit să explorăm împreună răspunsul la întrebarea: ce e diferit la un copil, față de un adult și cum pot, la orice vârstă, să dezvolt acele abilități care ajută la depașirea mediocrității, pe toate planurile?
Te invit să ne petrecem împreună 2 ore valoroase, amuzante și pline de "aha-uri".

Cu cine?
Urania Cremene este mama unui băiețel de aproape 6 ani și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din Romania. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani. Majoritatea dintre ei sunt proprietari de companii, middle sau top manageri.
În ultimii 2 ani, Urania a organizat zeci de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 8.000 de părinți din toată țara.
Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodata, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregătirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere