Bucuresti

Usi de garaj in Bucuresti

USI DE GARAJ

Detalii anunt

Web
https://www.bucuresteni.ro/info/firme_5/
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1042

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Usi de garaj in Bucuresti

KTS PRO AMBIENT comercializeaza usi de garaj atat pentru domeniul rezidential cat si pentru domeniul industrial.

Necesitatea usilor de garaj sectionale a fost determinata mai ales de lipsa unui spatiu necesar actionarii acestora; astfel ca acum sina de rulare pentru inchidere/deschidere este fixata de tavanul garajului astfel incat manevrarea ei nu necesita spatiu suplimentar sau constructii suplimentare. Avantajele usilor de garaj sectionale sunt date atat de durata de viata generoasa, de rolul acestora in izolarea termica si fonica a garajelor dar mai ales de componenta de securitate.

Usile de garaj sectionale sunt formate din panouri de otel cu grosimea de 42mm umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila. Panourile au inaltimea de 610mm sau 500mm si sunt de provenienta Italia. Panourile sunt elemente de tip sandwich fiind compuse din pereti de otel intre care se afla spuma poliuretanica speciala (PU). Sectiunea superioara si inferioara se termina cu un profil de aluminiu anodizat ce contine o garnitura de cauciuc. Feroneria ce asigura manevrarea usilor este de provenienta Flexiforce Olanda. Croirea usilor – in functie de dimensiunile garajului dumneavoastra – precum si aplicarea feroneriei si accesoriilor se face in Bucuresti/Romania. Practic usile de garaj sectionale produse de noi incorporeaza tehnologie din Italia, Olanda si Romania. Actionarea unui astfel de sistem se poate face atat manual cat si automat cu ajutorul unui motor electric BFT produs tot in Italia.

Izolatia termica a unei astfel de usi de garaj este de 0.49 Watt/(mp x K) (pentru panou) si de 0.9 Watt/(mp x K) pentru ansamblu (valori apropiate de coeficientii de izolare ai termopanului).

Panourile se deplaseaza pe o sina speciala fiind ghidate de role de culisare ce includ rulmenti confectionati din teflon. De aici rezulta o silentiozitate sporita. Din punct de vedere al designului usile pot fi vopsite in orice culoare din paletarul RAL, inclusiv imitatii de lemn sau culori speciale.

Filtre anunt

Tip anunt: Oferte