Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Uta Iulia Cristina - mediator

Iulia-Cristina Uta mediator

Detalii mediator

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Strada Traian, nr. 107, corp B
Telefon
0745548400
Categorie
Mediatori
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
2161

Voteaza & Distribuie

Prezentare mediator

Uta Iulia Cristina - mediator

Mediatorul este cel care poate sa ajute la rezolvarea conflictului dintre doua sau mai multe persoane. Medierea este o cale prin care partile pot sa rezolve un conflict pe cale amiabila. Judecata este mult mai complicata si este mult mai costisitoare in timp, bani si stres. Cel mai important este sa iti doresti, iar rezolvarea va veni. Biroul de mediator Iulia-Cristina Uta le ofera clientilor sai ocazia de a-si rezolva conflictul in conditii de neutralitate, impartialitate si confidentialitate. Aici partile nu sunt inamici, ci colaboratori, nu se infrunta, ci lucreaza impreuna pentru a gasi acea cale de mijloc ce le va satisface. Care sunt avantajele partilor la mediere fata de instanta? Pret mai mic, cost redus de timp si stres, hotararea nu apartine judecatorului, ci partilor, iar pentru ca acordul de mediere reprezinta vointa partilor, acesta va rezista in timp. Apelati la Biroul de mediator Iulia-Cristina Uta!

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Birou mediator Iulia Cristina Uta0745548400Lun - Vin: 9:00 - 18:00

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro