Bucuresti

Utilizează doar produse de îngrijire a pielii organice pentru bebeluși

Utilizează doar produse de îngrijire a pielii organice pentru bebeluși

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
551

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În momentul în care un copil apare în viața ta, focusul se îndreaptă brusc spre îngrijirea nou-născutului. Prima intrebare pe care o mamă și-o poate pune este: "Cum voi avea grijă de bebelușul meu?"

Vrei ca, copilul tău să fie frumos și sănătos iar astfel vrei să alegi cele mai bune produse pentru bebeluși de la cele mai bune mărci.

În timp ce bebelușul tău este perfect, pielea bebelușului tău poate să nu fie. În mod inconștient, este posibil să îți expui copilul la o gamă largă de substanțe chimice - prin produsele de îngrijire a pielii pe care le utilizezi pentru sugari.

Pielea bebelușului este fragilă și delicată și este mai predispusă la iritații din loțiuni sau pulberi aplicate direct pe piele decât orice altceva. Majoritatea produselor conțin parabeni, ftalați și coloranți - toate acestea putând provoca iritarea pielii. Nu este probabil să nu vezi produsele chimice enumerate pe etichetele produselor de îngrijire a pielii pentru bebeluși, dar asta nu înseamnă că nu sunt acolo. Etichetele care spun "pur" sau "blând" sau "fără chimicale" nu spun foarte mult. Chiar și cea mai faimoasa pudră pentru copii nu este reglementată. Aceasta conține fibre minime similare azbestului. Aceste boabe foarte fine pot fi inhalate, ceea ce ar putea duce la probleme pulmonare.

Cumpărături pentru pielea bebelușului tău? Ei bine, doar produse organice ar trebui să se regăsească pe lista ta! Treci la utilizarea produselor organice de îngrijire a pielii pentru bebeluși deoarece conțin ingrediente naturale și nu au efecte secundare. Păstrează-ți bebelușul mereu zâmbind și fericit, reducând erupțiile cutanate, mâncărimea și alte probleme de sănătate.

Există produse organice pentru îngrijirea pielii pentru copii, care includ creme, loțiuni, pulberi, produse de protecție solară pentru copii și multe altele. Asigură-te că utilizezi, de asemenea, un detergent bebeluși organic, delicat pentru a spăla tot ce atinge pielea copilului tău, de la pături la lenjerie de pat, la prosoape, la propriile haine și chiar pentru biberoanele și vesela sa. Pulberile comerciale de spălare conțin, de asemenea, multe substanțe chimice și arome artificiale care pot afecta plămânii sau pot irita pielea. Evită utilizarea deodorantelor de cameră, cu excepția cazului în care sunt complet naturale, deoarece multe dintre ele conțin substanțe chimice toxice.

Aceste produse organice pentru îngrijirea pielii pentru copii sunt produse din ingrediente complet naturale care funcționează pozitiv pe pielea delicată a unui copil, menținându-l sănătos.