Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Vanatoarea de Fotografii 8 - Zoom Out

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1117

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 29 iunie 2013 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Pe 29 iunie vom crea noi povești, la Vânătoarea de Fotografii Ediția a 8-a, o Vânătoare Internațională!
Pentru prima data în istoria Vânătorii de Fotografii (începută în 2008), vom organiza această ediție în 2 țări simultan! Vom aduna zeci de fotografi amatori cu dorința de a redescoperi Bucureștiul și a se distra, însă nu oricum, ci împreună cu fotografi creativi din Ipswich, Marea Britanie!

Începând cu ora 12:30, ora locală București, la Cafeneaua Dolce Bacio, vom face istorie alături de zeci de participanții din Ipswich, în cadrul Festivalului Switch Fringe.

Tema acestei ediții este ca participanții să prezinte orașul în care locuiesc, prin fotografie, pentru străini, oameni care trăiesc în altă țară și care vor să cunoască atmosfera urbană locală prin prispa locuitorilor.
Participanții vor fi rugați să îndepliniească câteva teme foto surpriză, pe baza unui traseu urban dat.
De ce am ales să facem această ediție simultan în capital României și în micul oraș englezesc? Doi membri fondatori ai Bandei Foto, Rareș și Maria, sunt studenți în ultimul de facultate si studiază Computer Games Design la University Campus Suffolk. Astfel, au avut ocazia sa îi întâlnească pe organizatorii Festivalului Switch Fringe și de a crea a 8-a Vânătoare de Fotografii, Vânătoare Internațională.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro