Bucuresti

Vara - anotimpul perfect pentru a cânta la chitară în sânul naturii

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
94

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Nu-i așa că o vară devine memorabilă prin atmosfera ei? Dacă încă nu te-ai gândit cum să destinzi atmosfera în vara aceasta, să știi că o poți face prin mai multe culori, arome, gusturi, dar în cel mai sigur mod – prin muzică. Cum anume prin muzică? Simplu: nu doar ascultând, ci și cântând. Chitara poate da o notă cu totul specială acestei veri!

Marele avantaj e că o poți lua cu voi oriunde mergi să te odihnești: în parc, la pădure, la mare, la munte. O chitară poate transforma o simplă clipă de relaxare într-un moment cu totul fascinant în mijlocul familiei și prietenilor. Ce poate fi mai odihnitor decât a cânta la chitară în sânul naturii, înconjurat de oameni dragi? E o plăcere incomparabilă să petreci serile de vară cântându-i iubitei (iubitului) la chitară, să-ți asculți copilul cântând sau să-ți încânți amicii cu vibrația strunelor de chitară. Chitara e tocmai instrumentul care te poate predispune către meditație, către afecțiune, încredere, romantism, pasiune, către cele mai înalte stări sufletești. Dacă n-ai visat vreodată la toate acestea, să știi că merită să trăiești și asemenea experiențe!

Magazinul de instrumente muzicale Sound Stil îți propune o minunată gamă de instrumente muzicale care vor face atmosfera verii de neuitat.

Desigur că te putem ajuta să alegi chitara care ți se potrivește absolut din toate punctele de vedere

Chitara clasică (din seriile Fiesta FST sau Aria AK), ideală pentru primele experiențe muzicale ale începătorilor, are o construcție simetrică, adecvată pentru acomodarea oricărei persoane cu instrumentul, redă frecvențe muzicale intense și bogate, a căror putere și claritate răscolește sufletul oricui. Câte inimi au fost cucerite prin piese interpretate la chitarele clasice și câte iubiri fulminante s-au născut în vibrațiile lor!

Chitarele electro-acustice (din gama Aria), prin tonurile echilibrate și extrem de curate, îți oferă satisfacția imensă de a cânta spre plăcerea oamenilor dragi care te ascultă. Chitarele Bass, din seriile Aria Pro II și Warwick RB, pe lângă designurile sobre și nuanțele elegante, au capacități acustice excepționale care pot încinge atmosfera oricărei petreceri.

Iar dacă ai copii care se simt atrași de acest instrument formidabil, îți propunem o gamă de chitare pentru copii, atât clasice, cât și acustice, produse de Aria Guitars, gama Fiesta FST, cu toate accesoriile necesare. Cu siguranță, nimic nu apropie mai mult un copil de părintele său și nu-i asigură sentimentul că e iubit și prețuit în familie, decât timpul și atenția pe care fiecare părinte i-l acordă. Un mod minunat de a oferi acest timp copilului tău este de a-l învăța chitara sau – de ce nu? – de a învăța împreună să cântați la chitară. Petreceți vara frumos!

Alege chitara preferată și dă expresie plăcerii de a trăi!