Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Vasile Ernu - turneu in Polonia

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
895

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În perioada 13-14 noiembrie, Vasile Ernu va susține un turneu de lansări în Polonia, cu prilejul publicării recente a volumului, la Editura Claroscuro, în traducerea lui Radosław Biniarz.

Volumul Născut în URSS, apărut la Editura Polirom în patru ediţii de succes – în 2006, ediţia a II-a, cu CD, în 2007, ediţia III-a, în 2010 şi ediţia a IV-a în 2013 – , a fost distins cu Premiul pentru debut al revistei România literarăşi cu Premiul pentru debut al Uniunii Scriitorilor din România pe anul 2006. Pentru acelaşi titlu a obţinut nominalizări la Premiul de debut al revisteiCuvântul, Premiul pentru Roman şi Memorialistică al revistei

Observator cultural şi Premiul Opera Prima al Fundaţiei Anonimul.Născut în URSS a fost publicat în anul 2007 la Editura Ad Marginem din Rusia (traducere de Oleg Panfil) şi în 2009 la Editura KX - Critique & Humanism din Bulgaria (traducere de Stilyan Deyanov). De asemenea, volumul a apărut recent la Editura Akal din Spania, cu titlul Nacido en la URSS (traducere de Corina Tulbure), la Editura L’Harmattandin Ungaria (traducere de László Noémi), la Editura Sulakauri din Georgia (traducere de Gaga Lomidze) şi la Editura Hacca din Italia (traducere de Anita N. Bernacchia).

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/