Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Viata e minunata

Viata e minunata

Detalii spectacol

Telefon
0724255152
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 luni si 2 zile
Apartine de
Teatrul Apropo
Vizualizari
898

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 20 aprilie 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Viața e minunată


Rachel si David sunt un celebru cuplu de la Hollywood. Relația lor este exploatată la maxim și extinsă cu personajele pe care le joacă în diverse filme. Nimic nu va mai fi la fel în momentul în care cei doi sunt în pragul divortului. Despărțirea lor va evolua pe platoul de filmare, viața devenind film și filmul viață. În același timp oamenii care sunt în jurul lor, de la regizor până la producător și de la asistent până la contabil au un cuvânt de spus, fiecare încercând să profite cumva de pe urma acestui cuplu ce este ca o mină de aur.

Pe parcursul celor patru scene (filme) vom vedea dacă cei doi vor reuși să treacă peste aceste provocări. Oare iubirea va triumfa sau totul se va sfârși, pentru că fiecare lucru este finit? De altfel, sunt ei în stare să se concentreze pe viața lor privată fără să amestece partea profesională? Sunt ei în stare să scape de un sistem care profită cât mai mult de situația lor? La aceste intrebări doar viața are răspuns. Pentru ca viața e minunată.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro