Bucuresti

Videochatul, o meserie legala si profitabila

Videochatul, o meserie legala si profitabila

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 3 luni si 1 zi
Vizualizari
726

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Exista numeroase prejudecati cu privire la studiourile de videochat si persoanele care pratica aceasta profesie. Videochatul este insa o meserie perfect legala, care se potriveste ca o manusa persoanelor sociabile, fara prejudecati si gata sa incerce lucruri noi.

Videochatul este un job ca oricare altul, in care comunici cu diferite persoane din spatele unui ecran de calculator. Pentru ca nu necesita o pregatire specializata prealabila si aduce castiguri profitabile, in ultimii ani, videochatul a devenit din ce si ce mai popular. Daca esti interesata de un job si vrei sa afli mai multe, echipa OK Studio iti sta la dispozitie. Mai multe detalii aici: https://www.okstudio.ro/angajari-videochat/

Principalele mituri legate de videochat


  1. Prietenii si familia ma vor gasi online
OK Studio pune pe primul loc intimitatea angajatilor sai. De accea, accesul persoanelor din România este blocat. Mai mult, la cerere pot fi blocate si alte tari.
  1. Nu sunt destul de draguta pentru videochat
Industria de videochat este foarte variata, iar oamenii au gusturi si preferinte diverse, astfel ca numeroase fete din toate grupele de varste au proprii fani sau clienti fideli, indiferent de forma corpului. Nu trebuie sa fii model la Victoria’s Secret, ci sa ai o fire deschisa si simtul umorului, care cu siguranta vor atrage mai multi clienti decat o simpla fata draguta.
  1. Trebuie sa stiu sa imi setez un studio
Cu OK Studio, nu este nevoie sa iti setezi acasa propriul studio sau sa investesti in laptopuri si camere performante. Studioul OK are printre cele mai moderne dotari din tara, deci nu trebuie te preocupi de niciun detaliu logistic, legat de mobilier, IT sau decoratiuni.
  1. Sunt timida, deci acest job nu este pentru mine
Cum spuneam, exista clienti pentru fiecare personalitate si look, iar tinerele timide au farmecul lor. Mai mult, pentru unii clienti, o fata timida poate fi chiar mai atractiva decat una fara inhibitii, deci nu trebuie sa te ingrijorezi. In plus, poti incepe cu videochat non-adult, unde nu trebuie sa te dezbraci sau sa faci lucruri cu care nu te simti confortabil.
  1. Este ilegal
Nimic mai fals! Videochatul este un domeniu legal reglementat prin Legea 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei si Legea 496/2004 pentru modificarea si completarea Legii 196/2003.

Cu OK Studio, datele tale private sunt in siguranta. Nimic despre viata personala nu este inregistrat, iar singurele lucruri pe care clientii le vor stii despre tine sunt cele pe care doresti tu sa le dezvalui. La acest job ai tot timpul control asupra situatiei, tu fiind cea care alege cat de departe vrei sa mergi pentru a indeplini fanteziile tale sau ale celor cu care discuti. De la simplu flirt la conversatii mai aprinse, fiecare nivel are potential pentru discutii interesante.

Principalul avantaj al colaborarii cu videochatul OK Studio este ca iti poti organiza programul in functie de nevoile tale. Programul obisnuit este de opt ore pe zi, cinci zile pe saptamâna, insa daca doresti sa iti cresti veniturile si sa faci ore suplimentare, nu este nicio problema. Acest studio nu are o limita pentru numarul maxim de ore lucrate. Exista chiar cazuri in care modelele care au ales sa lucreaze pana la 70 de ore pe saptamâna.

Pentru mai multe detalii si date de contact, nu ezita sa consulti site-ul OK Studio