Bucuresti

Viky Red si Mika Moupondo - Un cover magic dupa o piesa Coldplay

Viky Red si Mika Moupondo - Un cover magic dupa o piesa Coldplay

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 8 ani si 4 luni
Vizualizari
620

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Viky Red și Mika Moupondo
Un cover magic după o piesă Coldplay

Artiștii Viky Red și Mika Moupondo au înregistrat un cover inedit după piesa „Magic” a celor de la Coldplay. Cei doi au interpretat live melodia legendarei trupe rock într-un mod excepțional, primind doar cuvinte de laudă din partea celor care îi urmăresc pe rețelele de socializare.
Colaborarea dintre Viky Red și Mika Moupondo vine cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea unui nou single Viky Red, care va avea loc la sfârșitul lunii octombrie. Interpretarea artiștilor este una originală, întrucât au realizat o versiune acustică a melodiei. Totodată, ei reușesc să transmită o emoție aparte prin interpretarea lor plină de sensibilitate.
Coverul a fost lansat pe contul oficial de YouTube al lui Viky Red, video-ul a fost filmat în studiourile Fonogram Studios de către Vlad Feneșan. Acesta poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=wLkijxgjeeM.
Pentru mai multe detalii despre melodie și activitatea lui Viky Red puteți accesa pagina sa oficială de Facebook - https://www.facebook.com/vikyred. Viky Red este artist Fonogram Studios. Mai multe informații despre Fonogram Studios puteți găsi pe pe pagina oficială de Facebook a studioului, https://www.facebook.com/FonogramStudios.

Despre Mika Moupondo
Mika Moupondo este un artist cu o experiență de peste 10 ani pe piața muzicală. De-a lungul timpului, Mika a colaborat cu artiști precum Alexandra Stan, Mohombi, Mihai Ristea și Viky Red. Nu în ultimul rând, Mika a făcut parte din trupa Montuga, cunoscută pentru single-ul „Sofia”, în care a cântat alături de Mihai Ristea.