Bucuresti

Vise zidite

Vise zidite

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
1085

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca la munca sunt manager de succes, in timpul liber sunt un prieten si un consilier de succes. Pot sa ajut pe oricine cu orice sau cel putin, asa cred cei din jurul meu. Cred ca as putea, sa incep un nou job, part-time. Ma pricep foarte bine sa dau sfaturi celor din jur. Un bun prieten, de al meu mi-a spus ca ar vrea sa schimbe aspectul casei si gradinii sale. Daca vrea sa schimbe aspectul gradinii, i-am spus ca este foarte simplu, si ca pentru asta, nu are nevoie decat de alte pavaje si pavele. Acesta a stat putin si s-a gandit, si a acceptat sa inlocuiasa vechile pavaje si pavelei din gradina si din fata casei cu unele noi, astfel crede eu, ca o sa schimbe tot aspectul exterior al casei, si dupa ce i-am explicat mai bine ce poate sa faca, Razvan crede si el ca am dreptate, i-am spus ca pavajele si pavele actuale pe care le-a cumparat singur, au un aspect oribil, de aceea cred eu, chiar este necesara aceasta schimbare.
Desigur ca am acceptat sa il ajut fara bani, si de data aceasta, pentru ca imi este prieten. Il cunosc pe Razvan, de mai bine de 25 de ani. Razvan mi-a spus ca ar vrea ca pavelele sa nu fie mici, ci de dimensiuni medii. Perfect, pentru ca stiam exact unde sa caut, si i-am contactat direct pe cei de la europav. Acestia au pavaje cu dimensiuni de 50 cm x 50 cm x 5.0 cm sau chiar 60 cm (diam.) x 5.0 cm. Piesele au diferite culori sau texturi, si poti face un model foarte interesant, avand doar putina imaginatie. Fara sa il mai intreb, am decis ca rosul este cea mai buna culoare, si de altfel se potriveste foarte bine cu restul casei si culorile din gradina, casa fiind un crem, vor face un contrast foarte frumos, si mai mult decat atat rosul este si culoarea mea preferata si vreau sa se vada, faptul ca a fost mana mea.
Am gasit un model foarte frumos, simplu si elegant, care cred ca se potriveste de minune casei, gradinii si stilului lui. I-am spus ca am gasit ceea ce cauta, pavele cu un design frumos si elegant de calitate, si totul la un pret de bun. Acum mai trebuie doar sa caut si o echipa de muncitori pentru Razvan, dar cred ca de asta se poate ocupa si singur. Inteleg ca nu are gusturi bune, dar macar oamenii potriviti ii poate alege si singur.