Bucuresti

Vitelul de Aur

Vitelul de Aur

Detalii spectacol

Telefon
0213192691
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
ArCub - Batiste
Vizualizari
692

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 16 aprilie 201519:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Vitelul de Aur de Ilf şi Petrov
Regia: Eugen Gyemant;
Scenografia: Vladimir Turturica şi Tudor Prodan
Cu: Tudor Aaron Istodor, Cătălin Babliuc, Dan Rădulescu, Lucian Iftime, Smaranda Caragea, Radu Iacoban.

Alexander Koreiko duce o viaţă mizeră de slujbaş care se mulţumeşte cu o leafă infimă, ridicând semne de întrebare în rândul semenilor care nu înţeleg cum reuşeşte să-şi ducă zilele cu atât de puţini bani. Dar aceasta nu este decât o aparenţă creată pentru a-i induce în eroare pe ceilalţi. În realitate, decentul funcţionar este un escroc plin de bani. Un motiv perfect pentru Ostap Bender şi camarazii săi să-l vâneze pas cu pas cu scopul evident de a beneficia de pe urma averilor lui ilegale.

«Lumea ficţională se croieşte în şase actori interpreţi, pe rând, ai personajelor care populează fabula ca un bildungsroman tragicomic: mărunţi funcţionari sovietici, cooperatişti simpatici şi uşor de dus de nas, vânzători la ghişeu. […] O echipă formată din tineri artişti (regizor, scenografi şi actori) îşi dedică toate resursele creative pentru a deschide porţi către o lume a întâmplărilor care te fac să meditezi, printre zâmbete.»
(Ana-Maria Nistor – Revista Luceafărul)

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14) şi online pe bilete.arcub.ro.
Preţ: 35 lei (Categoria I) şi de 25 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15 lei

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta