Bucuresti

Vocea ingerilor va rasuna pe scena Ateneului Roman - Divna

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1560

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Divna - Concert extraordinar in seara de Ajun Marti, 24 Decembrie 2013, ora 18:00
Ateneul Roman, Bucuresti
DIVNA, vocea ingerilor, – concert extraordinar in seara de Ajun la Ateneul Roman

Inegalabila DIVNA, adevarat simbol si ambasador cultural al Serbiei, aduce etericele sale interpretari ale cantarilor ortodoxe bizantine pe scena Ateneului Roman, intr-un concert extraordinar dedicat celebrarii bucuriei Nasterii Domnului. Asemenea glasului unui inger din inaltul cerului, vocea DIVNEI va trece dincolo de timp si spatiu pentru a atinge si inalta sufletele prin iubire, intr-un eveniment de o profunda serenitate si semnificatie spirituala, programat chiar in sfanta seara de Ajun, incepand cu ora 18.00.

Alaturi de corul MELODI, pe care l-a fondat in 1991 si care va fi prezent, ca invitat special in cadrul concertului din 24 decembrie, DIVNA a sustinut reprezentatii si a fost aclamata la scena deschisa, in lumea intreaga.

DIVNA este cunoscuta si apreciata in la nivel mondial pentru abordarea muzicala de o puritate desavarsita, pentru claritatea tonalitatii si pentru coloratura vocala iesita din comun.
Calitatile vocale deosebite ii permit DIVNEI sa isi asume postura de solist, atat in piese bisericesti cat si in pasaje de opera. Iar nu in ultimul rand, artista se remarca si ca pedagog, predand solfegiu si cantare corala in cadrul Academiei de Muzica Amilly din Franta, Olanda si Marea Britanie.

Pret bilet:

Categoria 1: 250 lei
Categoria 2: 200 lei

Filtre articol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta