Bucuresti

Vrei o cameră de supraveghere? Vezi ce spun specialiștii în CCTV

Vrei o cameră de supraveghere? Vezi ce spun specialiștii în CCTV

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
188

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Față de sistemele clasice și acum aproape învechite de alarmă și supraveghere de către angajați specifici recrutați din companiile care oferă acest gen de servicii, sistemele de supraveghere video oferă avantaje semnificative, mai ales dacă sunt proiectate și instalate într-un mod inteligent, asigurând salvarea și păstrarea imaginilor pentru maxim 30 de zile, astfel încât să poată fi verificate și folosite în cazul în care are loc un incident neplăcut.

De ce este recomandată supravegherea video?

Printre principalele avantaje ale supravegherii video se numără performanțele excelente care sunt însoțite de o simplitate de bază a sistemului: sistemele de supraveghere video, de fapt, înregistrează imaginile pe care le captează într-un ciclu neîntrerupt pe un hard disk, oferind posibilitatea de a fi verificate atât în timp real, cât și după o anumită perioadă de timp. Acest lucru înseamnă că în orice moment este posibil să îți controlezi casa sau biroul fără a fi nevoie să te afli acolo, pur si simplu prin conectarea prin rețea (în acest caz este vorba de sisteme de supraveghere video IP, cele mai avansate si folosite).

Vizualizarea imaginilor înregistrate are loc pe un singur monitor, iar controlul are loc printr-o interfață intuitivă și care economisește spațiu. Nu sunt necesare abilități tehnice speciale pentru a putea monitoriza ceea ce se întâmplă. Un alt avantaj al unor camere de supraveghere video, conform specialiștilor CCTV, este faptul că nu necesită angajați, iar acest lucru se traduce prin economii substanțiale atât de bani, cât și de efort.

Nu este deloc ușor să găsești angajați pe mâna cărora să îți lași toate bunurile, în schimb, o cameră supraveghere funcționează zi și noapte, salvează doar ceea ce se întâmplă în realitate și nu este nevoie decât de o investiție inițială. Iar dacă nu știi de unde să alegi un sistem de supraveghere video, DABSTORE este locul unde vei găsi cea mai variată ofertă de camere de supraveghere din România.

Avantajele camerelor de supraveghere


Camerele înregistrează 24 de ore din 24, iar aplicația instalată oferă posibilitatea de a vizualiza ce se întâmplă în orice moment. Pentru a face acest lucru ai nevoie doar de o conexiune la internet și de un computer (sau și mai bine de un smartphone, pe care să-l porți mereu cu tine). Evident, nu este necesar să stai mereu în fața monitorului sau a telefonului, deoarece, prin intermediul aplicației, vei fi notificată de fiecare dată când alarma este activată, prin intermediul unui mesaj sau al unui email.

În plus, un avantaj care nu trebuie subestimat este flexibilitatea extremă a sistemelor de supraveghere video: în orice moment, fără costuri, se pot face chiar și modificări substanțiale în zona de control, orientând diferit camerele și instalând camere video motorizate, adică permit controlul la 360 de grade, iar verificarea videoclipurilor din memoria hard disk-ului permite identificarea oricărui responsabil pentru spargeri sau daune.

Dacă sunt folosite camere IP, avantajele supravegherii video se dublează, întrucât calitatea imaginilor este semnificativ mai mare decât cea a camerelor analogice. În plus, există posibilitatea de a programa aceste camere supraveghere wireless să înceapă înregistrarea numai în anumite circumstanțe( de exemplu, când detectează mișcare) sau la ore prestabilite.