Bucuresti

Vrei un Magazin Online la Cheie?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
691

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Acum, cand majoritatea magazinelor fizice sunt inchise, comerciantii cauta o solutie rapida si usoara de a-si muta activitatea in online. Pentru a beneficia intr-un timp cat mai scurt de un magazin gata sa vanda, cei de la Gomag au o super solutie pentru tine. Profita de oferta lor si achizitioneaza un magazin online la cheie, gata in cel mai scurt timp.

Vor fi probabil printre cititorii acestui articol si persoane care nu stiu exact ce presupune si cum ii ajuta un magazin online la cheie pe platforma Gomag. Tocmai din acest motiv, hai sa vedem ce este, cat costa si ce beneficii are un magazin la cheie.

Ce este un magazin online la cheie?

Magazinul online la cheie este solutia potrivita pentru cei ce doresc sa isi mute afacerea in mediul online, fara prea mari eforturi. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi echipa Gomag si sa le spui ca vrei sa achizitionezi un magazin la cheie. Dupa discutiile de inceput, alegerea abonamentului, achitarea facturii si completarea formularului primit de la echipa tehnica, specialistii Gomag vor incepe sa lucreze la magazinul tau.

Este foarte important sa completezi cu atentie toate informatiile din formular pentru ca echipa care urmeaza sa lucreze la magazinul tau sa aiba toate informatiile corecte. Odata ce ai trimis formularul cu toate informatiile si ati stabilit integrarile dorite, echipa va face setup-ul initial. Acest setup consta in: completarea datelor companiei, datelor de contact, configurarea aplicatiilor pentru furnizorii de transport si procesatori de plati.

Se realizeaza si setarile initiale de marketing pentru aplicatii precum: Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Google Ads, setarea Facebook Pixel, date Social Media, activare Hello Bar, abonare la newsletter.

De asemenea conform informatiilor completate in formular echipa Gomag se ocupa si de design-ul magazinului tau. Acestia vor crea un set de bannere si vor alege culorile magazinului tau in asa fel incat vederea de ansamblu sa fie cat mai armonioasa. Optional, contra cost, acestia pot face si importul initial de produse, importul fisierelor de la furnizor si aplicarea paginilor de confidentialitate si cookies automat, pe baza setarilor realizate anterior.

https://www.youtube.com/watch?v=FOfENHbdiGA

Cat costa un magazin online la cheie la Gomag? Avand in vedere ca niciun magazin nu seamana cu celalalt si fiecare client Gomag merita o atentie speciala, contacteaza echipa si cere o oferta. Dupa o consultare cu echipa, vei primi o oferta personalizata pentru nevoile tale si ale afacerii tale. Iar daca o accepti, urmeaza sa ai un magazin online la cheie gata de lansare, complet echipat, incepand de la datele firmei si pana la integrarile cu firme de curierat, procesatori de plati, facturare sau marketing.

De ce sa ceri din prima un magazin online la cheie? In momentul in care alegi sa achizitionezi un magazin online la cheie pe platforma Gomag ai o multime de beneficii. Sa vedem insa care sunt top 3:

1. Fara efort, ai un magazin gata sa vanda - tot ce trebuie sa faci tu este sa completezi cu atentie formularul pe care il primesti de la Gomag si sa incarci produsele pe site.

2. Salvezi timp, bani si energie - avand in vedere ca ai in spate o echipa profesionista care se va ocupa de tot ce inseamna crearea magazinului tau, vei avea suficient timp sa te ocupi de planul de marketing.

3. Eviti sa faci greseli care te pot costa bani si timp - avand parte de ajutorul unei echipe profesioniste, magazinul tau va fi optimizat si pregatit sa vanda inca din prima zi.

Nu mai pierde timpul, achizitioneaza un astfel de magazin si vinde online inca din prima zi.