Bucuresti

Workshop de Pictură alături de pictorul Daniel Relenschi

Workshop de Pictură alături de pictorul Daniel Relenschi

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
664

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cu sau fără talent la desen, acum ai oportunitatea de a-ţi picta singur un tablou sub îndrumarea pictorului Daniel Relenschi, unul dintre cei mai mari pictori români. Florile sunt inspiraţia workshop-ului iar pictura va fi realizată in acrylic pe pânză. Fiecare participant va primi o diplomă de participare alături de lucrarea sa semnată şi de pictorul Daniel Relenschi.

Daniel Relenschi provine dintr-o familie de artiști, dar a ales să nu facă lucrurile cum le-a văzut la părinți, ci să se orienteze spre un domeniu nou și fascinant. Urmând pașii mamei sale, Daniel Relenschi a descoperit pasiunea pentru pictură de când avea trei ani, pentru ca la liceu deja să lucreze ca designer de manufactură în Botoșani, orașul său natal.

După ce a realizat în 2011 o pictura 3D pe asfalt, Daniel Relenschi a devenit primul pictor 3D din România cu o tehnică pe care a adus-o ulterior și pe pânză. Iluziile 3D pe care le creează i-au adus lucrările și în campanii publicitare dar și în mai multe colecții.

Pe lângă lucrările 3D, care au reușit să-l facă cunoscut în toată lumea,Daniel Relenschi face și design vestimentar, dar și pictură în forme ceva mai clasice, aflate în colecții particulare din România, Franța, Italia, Belgia, Germania, Polonia, Thailanda, China și Marea Britanie.

Locaţie: Maison des Crepes – Bucureşti, Sector 1, Strada Emanoil Porumbaru nr. 81 (zona Piaţa Charles de Gaule, metrou Aviatorilor)

Durată workshop: 2 ore
Locuri disponibile: 20
Meniu: platouri clătite, băuturi – apă, cafea.

Valoare taxă de participare: 200 lei.

Înscriere:
1. Pentru rezervarea unui loc, aşteptăm intenţia ta de participare la: office@workshophaus.ro sau 0755.925.886. Rezervarea unui loc este posibilă în urma achitării taxei de participare în avans.
2. Plata se poate face prin transfer bancar în baza facturii emise după rezervarea făcuta telephonic sau pe e-mail.
3. Plata se poate efectua şi online prin PayPal, în system securizat, fără cont Paypal pe link-ul https://www.paypal.me/FlorinStoica/52 (direct cu cardul - opțiune Pay with debit or credit card). În urma efectuării plăţii facture va fi transmisă pe email.

Menţiuni speciale:
- vopseaua este non-toxică
- materialele de lucru sunt oferite in preţul biletului.
- rezervarea unui loc este posibilă în urma achitării taxei de participare în avans.