Bucuresti

Zamfirescu Dragos - doctor

Zamfirescu Dragos - doctor

Detalii doctor

Adresa
Bucuresti
Categorie
Doctori
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Apartine de
Spitalul de Urgenta Floreasca
Vizualizari
795

Voteaza & Distribuie

Prezentare doctor

Zamfirescu Dragos - doctor din Bucuresti - medic Primar în Chirugie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă și Președintele Asociației Chirurgilor Plastici din România.

Dr. Dragoş Zamfirescu este Doctor în Stiinţe Medicale, Medic Primar în Chirugie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti şi Sef de Lucrări la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila la catedra de Chirurgie Plastica.

Dr Zamfirescu are o experienţă de peste 17 ani în Chirurgie Plastică, 16 ani în Microchirurgie Reconstructivă şi 14 ani în Chirurgie Estetică.
Dr. Zamfirescu are peste 10.000 de ore de operatii, acumulate in peste 5.500 de interventii chirurgicale, dintre care unele cu grad deosebit de dificultate sau chiar premiere naţionale. Aceasta experienta a fost acumulată în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti, in Clinica de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructica condusa de Prof. Dr. Ioan Lascăr.

Operatiile de Chirurgie Estetica le-a inceput in anul 1999 asistandu-l pe Profesorul Lascar in Clinica Prof. Dr Ioan Lascar, iar din anul 2002 si-a inceput activitatea pe cont propriu. Odata cu deschiderea in decembrie 2012 a Clinicii Zetta, dr. Zamfirescu opereaza in aceasta locatie toate tipurile de interventii de chirurgie Estetica, Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva posibile intr-o clinica privata.

Timp de 16 luni a fost Research Felow la Microsearch Foundation of Australia din Syndey. A fost Visiting Doctor la Royal North Shore Hospital Sydney, St Vincent's Hospital Melbourne, Tokyo Medical University Hospital, Chang Gung Memorial Hospital Taipei, Italian Institute for Hand Surgery Monza, Centro Traumatologico Ortopedico Torino si Mayo Clinic Rochester Minessota.

Activitatea ştiinţifică a Dr. Zamfirescu include peste 65 de articole publicate în reviste de specialitate (dintre care 11 articole ISI), 268 de prezetari susţinute la congrese de specialitate, 14 capitole şi cărţi apărute la edituri naţionale şi internaţionale. A primit 3 premii nationale si 2 internationale. Dezvoltarea profesională postuniversitară include si participarea la 76 de cursuri şi 82 de congrese de specialitate în România şi în străinătate. De asemenea, a coordonat numeroase proiecte stiintifice de cercetare, unul dintre ele finalizandu-se cu un brevet de inventie.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Clinica Zetta0310051142

Filtre doctor

Specialitatea: Chirurgie plastica
Tip: Medicina conventionala